Naar artikel

Stadsmuseum Harderwijk

Tot € 1,50 korting

Het museum van, voor en over Harderwijk. Een gastvrije, bruisende plek waar stadsgeschiedenis en beeldende kunst centraal staan.

Stadsmuseum Harderwijk

Het museum van, voor en over Harderwijk, een gastvrije, buisende plek waar stadsgeschiedenis en beeldende kunst centraal staan. Voor iedereen is er iets te zien, te doen en te beleven. 

Tentoonstelling ‘10 Jaar Studio Jan van Haasteren. Alle gekheid op een stukje!’

Tot en met 14 januari 2024 is de tentoonstelling ‘10 Jaar Studio Jan van Haasteren. Alle gekheid op een stukje!’ te zien in Stadsmuseum Harderwijk.

Tekenaar Jan van Haasteren maakt al ruim 40 jaar komische puzzelplaten, die populair zijn in Nederland en ver daarbuiten. Sinds 2013 krijgt Jan hulp van tekenaars Dick Heins en Rob Derks. Dit jaar vormen zij samen alweer 10 jaar Studio Jan van Haasteren. Een jubileum dat gevierd wordt met deze tentoonstelling. 

Maak kennis met de tekenaars, sta oog-in-oog met de originele platen, leer hoe een puzzelplaat ontstaat, ontdek het geheim van de Jan van Haasteren puzzels, creëer je eigen Jan van Haasterenfiguurtje en stap letterlijk in de chaotische wereld van Jan van Haasteren.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De tickets moeten geprint meegenomen worden.
  • Museumkaarthouders en personen die in het bezit zijn van de VriendenLoterij VIP kaart hebben gratis toegang tot het museum.
  • Stadsmuseum Harderwijk is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Stadsmuseum Harderwijk te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.