Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Natuurmuseum Brabant

Tot € 2,50 korting

In Natuurmuseum Brabant is voor iedereen iets te doen!

Natuurmuseum Brabant

In Natuurmuseum Brabant is voor iedereen iets te doen, of je nou 3 bent of 83, natuurliefhebber of niet. Je dwaalt er tussen roofvogels, fossielen of spinnen, kunt natuuronderzoek doen in de OO – zone, op mammoetjacht in IJstijd!, theedrinken met Kikker! Of de seizoenen ontdekken in BOS (Beleef Ontdek Samen).

Natuurmuseum Brabant is een sprankelend familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen van hoge kwaliteit en met humor voor elke leeftijd, familieactiviteiten tijdens de schoolvakanties en vooral heel veel doe- en ontdekactiviteiten. Er is een gezellig museumcafé en winkel vol natuurhebbedingen en recht tegenover Tilburg CS!

Aanvullende ticketinformatie: 

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw aankomsttijd. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • In het bezit van een Museumkaart, ICOM-card, Fan/Vriend/lid brabants landschap, KNNV-lid afdeling Tilburg, Vrijkaartje NMB, WNF jeugd, NMB-pas ? Dan ontvang je gratis toegang of korting tot het Natuurmuseum Brabant. Je dient wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum op de website van het museum.
  • In het Natuurmuseum Brabant zijn huisdieren niet toegestaan. Hulphonden zijn wel welkom. 
  • Het Natuurmuseum Brabant is toegankelijk voor mindervaliden. 
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op! deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.