Naar artikel

BODY WORLDS

Tot € 10,- korting

Het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam ontdek je bij BODY WORLDS.

The happiness project

Gunther von Hagens’ BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam.

Inbody Body Scan

Benieuwd geworden hoe je eigen lichaam is samengesteld en of je in balans bent? Breng een bezoekje aan BODY WORLDS Amsterdam en doe een gratis InBody scan. De InBody scan gaat verder dan alleen het meten van je BMI. Naast je gewicht en lengte, meet het apparaat namelijk ook de hoeveelheid vet, spieren en vocht wat in je lichaam zit. Dit zijn belangrijkere indicatoren voor je welzijn dan lichaamsgewicht.

Aanvullende informatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Let op: laatste toegang tot BODY WORLDS is tot 1 uur voor sluitingstijd.
  • BODY WORLDS: The Happiness Project is toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel en voor mensen die een rollator of scootmobiel gebruiken. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar BODY WORLDS te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.