Naar artikel

Maritiem & Juttersmuseum Flora

Tot € 0,50 korting

Juttersmuseum Flora, het leukste familiemuseum van Texel.

Juttersmuseum Flora: voor jong en oud een verrassende Tesselse beleving!

Ontdek het maritieme heden en verleden, en beleef de stoere wereld van het strandjutten. Er zijn diverse exposities en films over scheepsstrandingen, de containervaart, de KNRM en de jutterij. Kinderen kunnen de spannende juttersexperience doen of op zoek naar Karel de krab. Er is een leuke speeltuin, met o.a. speeltorens, schommels, familiewip en een kabelbaan van 30 meter lang! Ook zijn er diverse spelletjes én je mag in een echte reddingscapsule. Nieuw geopend in 2023 is het TESO-paviljoen met bovenop het stuurhuis van de voormalige veerboot ms. Schulpengat. Maak een reis door de geschiedenis van Texels Eigen Stoomboot Onderneming. In deze interactieve familietentoonstelling luister je naar verhalen en bekijk je mooie films. Stap in de spannende ‘beleving’ en beklim het stuurhuis. Welkom aan boord!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar ontvangen gratis entree.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar het museum.
  • Het museum is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Honden zijn in het museum toegestaan mits deze zijn aangelijnd, zindelijk zijn, niet blaffen en geen agressief gedrag vertonen tegen volwassenen en kinderen.
  • Juttersmuseum Flora beschikt over een ruime parkeerplaats, waar je gratis kan parkeren
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Maritiem & Juttersmuseum Flora te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.