Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Mariniersmuseum

10% korting

Maak kennis met een bijzondere elite eenheid: het Korps Mariniers. 

Mariniersmuseum

Ontdek de wereld van mariniers en mariniers in de wereld. Ga mee op missie in het Mariniersmuseum, het stoerste museum van Rotterdam.

De mariniers zijn onze zeesoldaten, die sinds 1665 in worden ingezet op de grens van land en water. Bijzondere verhalen en objecten van het oudste korps ter wereld geven een persoonlijke inkijk in het dagelijks leven van onze mariniers.

In het museum ervaar je zelf hoe het is om voor even marinier te zijn. Daag jezelf uit op de hindernisbaan, ga mee op missie! of voel hoe zwaar het is om de rugzak van een marinier te dragen.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen.
  • De maanden juli en augustus zijn uitgesloten van deze actie.
  • Museumkaarthouders ontvangen gratis toegang tot het Mariniersmuseum. Je dient wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum op de website van het museum.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het Mariniersmuseum is goed toegankelijk en heeft faciliteiten voor mindervaliden. Hulp- en geleidehonden zijn toegestaan. 
  • Het Mariniersmuseum zit in de binnenstad van Rotterdam, 300 meter van Rotterdam Blaak. Het is aan te raden om met het openbaar vervoer naar het museum te komen.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.