Naar artikel

Mariniersmuseum

10% korting

Maak kennis met een bijzondere elite eenheid: het Korps Mariniers. 

Mariniersmuseum heeft de Bronzen award gewonnen voor leukste uitje van provincie Zuid-Holland 2023!

Mariniersmuseum

Ontdek de wereld van mariniers en mariniers in de wereld. De mariniers zijn onze zeesoldaten, die sinds 1665 in worden ingezet op de grens van land en water. Bijzondere verhalen en objecten van het oudste korps ter wereld geven een persoonlijke inkijk in het dagelijks leven van onze mariniers.

Welke keuze is de beste?

Stap achter in ons rupsvoertuig en aan de hand van persoonlijke verhalen van mariniers word je uitgedaagd na te denken over verschillende waargebeurde dilemma’s. Het geeft inzicht in het maken van moeilijke keuzes en de consequenties die deze beslissingen hebben.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen.
  • De maanden juli en augustus zijn uitgesloten van deze actie.
  • Museumkaarthouders ontvangen gratis toegang tot het Mariniersmuseum. Je dient wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum op de website van het museum.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het Mariniersmuseum is goed toegankelijk en heeft faciliteiten voor mindervaliden. Hulp- en geleidehonden zijn toegestaan. 
  • Het Mariniersmuseum zit in de binnenstad van Rotterdam, 300 meter van Rotterdam Blaak. Het is aan te raden om met het openbaar vervoer naar het museum te komen.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het Mariniersmuseum te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.