Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Het Scheepvaartmuseum

20% korting

Ontdek 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis bij Het Scheepvaartmuseum.

Het Scheepvaartmuseum

Op een prachtige locatie in Amsterdam vind je Het Scheepvaartmuseum. Hier is van alles te ontdekken over vijf eeuwen maritieme geschiedenis en hoe sterk dit verbonden is met de samenleving van vandaag en de toekomst. De tentoonstellingen van Het Scheepvaartmuseum zijn divers en voor alle leeftijden. Interactieve tentoonstellingen voor de kinderen, historische feitjes voor de maritieme liefhebber, kunstobjecten voor de cultuurliefhebber en prachtige verhalen over de maritieme geschiedenis voor jong en oud. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. 
  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen.
  • Met een online ticket heb je toegang tot zowel de vaste collectie van het museum en tijdelijke voorstellingen als ook toegang tot het VOC-schip Amsterdam aan de museumsteiger.
  • De studententickets zijn alleen geldig op vertoon van een geldige studentenpas.
  • Museumkaarthouders ontvangen gratis toegang tot Het Scheepvaartmuseum.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren bij parkeergarage Markenhoven. Drie andere parkeergarages zijn de parkeergarages Oosterdok en Oostenburgereiland en IJ-Oever Centrum. Rondom het museum zijn parkeerplekken beperkt beschikbaar op de Kattenburgerstraat en Oostenburgergracht. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.