Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Batavialand

25% korting

Ontdek het maritiem verleden. Ga aan de slag met de toekomst. Je beleeft het in Batavialand!

Durf te ontdekken

In Nederland leven we al eeuwenlang aan het water, onder de zeespiegel en vinden dat de normaalste zaak van de wereld. We kennen de oerkrachten van de zee, weten deze te bedwingen om zo ons land te beschermen en zijn een kei in het bouwen van schepen die oceanen kunnen bevaren.

Ervaar in Batavialand hoe uniek de Nederlandse samenwerking met de zee eigenlijk is! Stap in een wereld van land ontginnen en bodemvondsten. Ontdek hoe de Nederlandse handelsgeest en de scheepsbouw de handen ineensloegen. En leer hoe ons maritiem verleden de wortels van de toekomst zijn.
Je beleeft het in het museum, op de werf en op het VOC-schip de Batavia!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele uren voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar je dient hiervoor wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen de werf bezoeken mits onder toezicht van minimaal één volwassene.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Museumkaart, Vriend van Batavialand en ICOM kaarthouders ontvangen gratis toegang tot Batavialand. Je dient wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum op de website van het museum.
  • Batavialand is toegankelijk voor mindervaliden. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid.
  • Honden zijn niet toegestaan.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren in de VOC-garage aan de Lelybaan (€ 1,20 per uur met een maximum van € 10,- per dag) of bij parkeerplaats Batavia Stad (€ 3,- per dag).
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.