Naar artikel

Rembrandts Amsterdam Experience

Tot € 4,50 korting

Neem een uniek kijkje in het leven van Rembrandt van Rijn in Rembrandts Amsterdam Experience!

Neem een uniek kijkje in het leven van Rembrandt van Rijn

Rembrandts Amsterdam is een spectaculaire digitale kunstbeleving. In ongeveer 25 minuten wordt je door middel van videoprojecties en speciale effecten volledig ondergedompeld in het Amsterdam van de 17e eeuw; het Amsterdam van Rembrandt.

Je stapt 350 jaar terug in de tijd en bezoekt een reconstructie van Rembrandt’s laatste, verloren gegane atelier, waar hij zijn iconische ‘laatste werken’ maakte. Hier ontmoet je Rembrandt, zijn minnares Hendrickje, zoon Titus en dochter Cornelia. Je wordt meegenomen op een reis door het leven van de beroemdste schilder van Amsterdam.

Reserveren is niet verplicht, maar wel mogelijk

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Na het aanschaffen van de ANWB tickets kun je een tijdslot te reserveren op de website van Rembrandts Amsterdam Experience. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Een tijdslot reserveren kost € 0,50 per persoon. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. 
Weet je niet wanneer je een bezoek wilt maken? Dan is inlopen (zonder reservering) ook mogelijk.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis naar binnen, het is niet nodig voor hen een ticket aan te schaffen of een reservering voor ze te plaatsen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Rembrandts Amsterdam Experience is toegankelijk voor mensen met een loophulpmiddel of rolstoel.
  • Er is geen toilet aanwezig.
  • Rembrandts Amsterdam Experience ligt in het centrum van Amsterdam en is daarom zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Rembrandts Amsterdam Experience te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.