Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Remastered

Tot € 5,- korting op dinsdagen of een gratis kopje koffie/thee op andere bezoekdagen

Ervaar oude Hollandse meesters op een nieuwe manier bij Remastered!

Remastered

Ervaar wat je nog nooit eerder hebt ervaren: Maak een betoverende reis door de tijd waar de oude Hollandse Meesters een adembenemende transformatie ondergaan, gepresenteerd door de nieuwe Hollandse Meesters van de digitale kunst. Stap binnen in een wereld waar de meesterwerken van Jeroen Bosch, Breugel, Rembrandt, Vermeer, Van Gogh en Mondriaan tot leven komen als nooit tevoren!

Onder de Erasmusbrug, te midden van de skyline en in het hart van Rotterdam, wacht een sensationeel spektakel: Ontdek meerdere ruimtes vol verrassingen, waarin je wordt meegevoerd in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch. Laat je betoveren door de levendige kleuren van Van Gogh en dans op de opzwepende beat van Mondriaans "Victory Boogie Woogie". Wandel door een watervaldeur en teken je eigen UFO en lanceer die op een gigantisch LED-scherm. Beleef interactieve momenten met een school vissen en ervaar de sensatie van gelanceerd te worden tot boven de wolken. Grijp deze exclusieve kans om de grenzen van de verbeelding te verkennen.

Laat je verwonderen door de magie van de oude Hollandse Meesters, herboren in de 21e eeuw door de meest getalenteerde nieuwe Hollandse Meesters digitale kunstenaars van Nederland. Welkom in de toekomst van kunst en beleving!

Dinsdag deal

Bezoek Remastered met korting op een dinsdag! Kies in de kalender (bij de reguliere actie) een gewenste dinsdag uit en krijg € 5,- korting op je volwassen ticket. Uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met dinsdag deals.

Aanvullende informatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Op vertoon van het ANWB Ticket ontvang je tijdens je bezoek een gratis kopje koffie of thee.
  • De laatste twee tijdsloten op vrijdag en zaterdag (19.00 en 20.00 uur) zijn Remastered by Night. Het laatste tijdslot op zondag is 17.00 uur.
  • LET OP: Remastered is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit is gebaseerd op de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor de classificatie van Audiovisuele Media (Kijkwijzer).
  • Op het tijdslot waarvoor je een kaartje hebt gekocht, word je uitgenodigd om de beleving binnen te treden. Zorg er daarom voor dat je tenminste 15 minuten eerder dan je tijdslot aanwezig bent in de Welkomst Ruimte, anders loop je het risico om (delen van) de beleving te missen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee
  • Remastered is rolstoeltoegankelijk. Elektrische rolstoelen kunnen echter niet worden toegelaten vanwege het hoge risico op schade aan gevoelige apparatuur en de oppervlaktes waarop geprojecteerd wordt. Gebruikers van een elektrische rolstoel kunnen via info@remastered.nl contact opnemen voor een op maat gemaakte oplossing.
  • Remastered is niet geschikt voor huisdieren en deze mogen ook niet naar binnen.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren bij Parkeergarage Erasmusbrug: Willemsplein 1, 3016 DN Rotterdam.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.