Naar artikel

Remastered

Bestel tickets en ontvang als ANWB-lid een gratis kopje koffie of thee!

Ervaar oude Hollandse meesters op een nieuwe manier bij Remastered!

Ervaar wat je nog nooit hebt meegemaakt: De oude Hollandse Meesters bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. De beste Nederlandse digitale studio’s hebben een nieuwe wereld gecreëerd. Een wereld waarin je wordt meegenomen in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch, je wordt ondergedompeld in de kleurrijke taferelen van Van Gogh en je kunt dansen op de beat van Mondriaans “Victory Boogie Woogie”.

Onder de Erasmusbrug in Rotterdam wordt je in ruim een uur tijd in meerdere ruimtes van in totaal 2000 m2 verrast en vermaakt tijdens een interactief spektakel en zal je naast de wondere wereld van de Hollandse Meesters wandelen door een waterval, je eigen UFO laten vliegen op een gigantisch LED-scherm, interacteren met scholen vissen en varen door de wolken.

Aanvullende informatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Op vertoon van het ANWB Ticket ontvang je tijdens je bezoek een gratis kopje koffie of thee.
  • De laatste twee tijdsloten op vrijdag en zaterdag (19.00 en 20.00 uur) zijn Remastered by Night. Het laatste tijdslot op zondag is 17.00 uur.
  • LET OP: Remastered is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit is gebaseerd op de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor de classificatie van Audiovisuele Media (Kijkwijzer).
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet.
  • Remastered is rolstoeltoegankelijk. Elektrische rolstoelen kunnen echter niet worden toegelaten vanwege het hoge risico op schade aan gevoelige apparatuur en de oppervlaktes waarop geprojecteerd wordt. Gebruikers van een elektrische rolstoel kunnen via info@remastered.nl contact opnemen voor een op maat gemaakte oplossing.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren bij Parkeergarage Erasmusbrug: Willemsplein 1, 3016 DN Rotterdam.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Remastered te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.