Naar artikel

Holy Moly Trip

€ 1,- korting

Waan je achter de schermen van het oude theater en loop door verborgen kamers tijdens de Holy Moly Trip.

Holy Moly Trip

Loop door de verborgen kamers en waan je achter de schermen van het oude Theater. In de Holy Moly Trip ontrafel je de geheimen van directeur Holy Moly en zijn vrouw Magdalena Moly. Ga op ontdekkingsreis door 17 merkwaardige ruimtes en keer terug in de tijd van het Holy Moly Theater zoals het vroeger was. Laat je meeslepen in een experience waar drama, hartstocht en spanning tezamen komt.

Het oude Holy Moly Theater is weer een plek vol euforie, opwindende acts en kleurrijke shows. Het bruist weer net zoals het vroeger in 1920 deed. Maar dat is lang niet altijd zo geweest… Helaas kent het Theater ook zijn donkere periode en is het voor een lange tijd een kille, lege plek geweest. Is het succes van oprichter Holy Moly en zijn vrouw Magdalena Moly hen duur komen te staan? De verhalen dwalen door de stad.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • De Holy Moly Trip is te bezoeken voor personen vanaf 8 jaar. Kinderen van 8 t/m 11 jaar mogen alleen onder begeleiding naar binnen. Kinderen vanaf 12 jaar mogen zonder begeleiding de Holy Moly Trip bezoeken.
  • Dit uitje is niet geschikt wanneer je slecht ter been bent of in een rolstoel zit, gevoelig bent voor epileptische aanvallen, aan het einde van de zwangerschap bent, claustrofobisch bent of angst hebt voor kleine/donkere ruimtes en kruipruimtes, een angststoornis hebt.
  • Je betreedt de Holy Moly Trip met je gezelschap. Dit kan met maximaal 4 personen per groep per keer. Je groep wordt opgesplitst wanneer je met een groter gezelschap bent dan 4 personen. Wanneer de groep groter is dan 4 personen zullen de groepen 5 minuten na elkaar naar binnen gaan
  • Je dient 10 minuten voor het gekozen tijdslot aanwezig te zijn om op tijd te kunnen beginnen met de rondleiding.
  • De experience duurt ongeveer een uur.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.