Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Da Vinci: Genius

10% korting

Neem een kijkje in het creatieve en geniale brein van Leonardo da Vinci middels een nieuwe meeslepende en interactieve show: ‘Da Vinci: Genius’ .

Da Vinci: Genius

De bekroonde ‘Da Vinci: Genius’ experience is geopend in Nederland. De voorstelling geeft bezoekers een kijkje in het creatieve en geniale brein van Leonardo da Vinci middels een nieuwe meeslepende en interactieve show. ‘Da Vinci: Genius’ beleefde haar première in Berlijn en werd daar bekroond met twee prestigieuze awards.

'Da Vinci: Genius' integreert de nieuwste AI-technologie, digitale projecties en 360-graden audio soundscape om bezoekers te inspireren de hedendaagse wereld te zien door de ogen van Da Vinci. De show laat zien dat veel van de wereldwijde uitdagingen, waarmee we vandaag de dag worden geconfronteerd, al meer dan 500 jaar geleden werden voorzien door Da Vinci.

De innovaties en uitvindingen van Leonardo da Vinci op het gebied van schilderkunst, muziek, beeldhouwkunst, techniek, ecologie en astronomie waren revolutionair. In 'Da Vinci: Genius' neem je een duik in de visie van Da Vinci en ontdek je hoe zijn ideeën tot stand kwamen. Stap voor stap ontdek je via interactieve technologie en projecties de iconische kunstwerken zoals de 'Mona Lisa' en 'Het Laatste Avondmaal'.

Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
 • Kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen.
 • Kinderen t/m 11 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.
 • Da Vinci: Genius is niet geschikt voor personen met epileptie, de voorstelling bevat veel geluid en flitsende lichten.
 • Zorg er voor dat je op tijd bent voor het gekozen tijdslot. De hoofdshow begint op dat tijdstip. Als je te laat bent, kan je niet meer naar binnen en zal je moeten wachten tot het volgende beschikbare tijdslot.
 • De show duurt ongeveer 50 minuten. 
 • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee
 • Da Vinci: Genius is toegankelijk voor mindervaliden, er is alleen geen invalidetoilet beschikbaar.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan bij Da Vinci: Genius.
 • Er is gratis parkeergelegenheid op locatie.
 • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.