Naar artikel
 
Ticketverkoop 2024 vanaf 1 januari
Vanaf 1 januari 2024 gaat de ticketverkoop van Ripley's Believe It or Not voor 2024 live

Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Tot € 10,- korting

Ontmoet de mensen die het Guinness Book of World Records gehaald hebben en hoor de verhalen achter de zeldzame kunststukken verzameld door wereldreiziger Robert Ripley.

Raar, zeldzaam, uniek

Ontmoet de mensen die het Guinness Book of World Records gehaald hebben en hoor de verhalen achter de zeldzame kunststukken verzameld door wereldreiziger Robert Ripley.

Als een heuse tijdcapsule smelt het vijf-verdieping-tellende Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam oude beschavingen en moderne kunst samen in een poging om deze te bewaren voor toekomstige generaties.

Sinds Robert Ripley zijn eerste rariteitenkabinet opende in Chicaco 1933, zijn de bizarre en vaak ongelooflijke events en exposities van de Ripley's een wereldbekend fenomeen geworden. Met musea over de hele wereld die maar één doel hebben: jou de meest vreemde en bijzondere aspecten van het leven laten zien - van wetenschap tot folklore.

Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend. Zo kunt u deze tour van ongeveer een uur makkelijk bij uw dagje Amsterdam betrekken.

Aanvullende informatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam is compleet rolstoel toegankelijk.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving. Meer informatie over de parkeerterreinen en de tarieven zijn te vinden op de website van Q-Park.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Ripley's Believe It or Not te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.