Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Tot € 10,- korting

Ontmoet de mensen die het Guinness Book of World Records gehaald hebben en hoor de verhalen achter de zeldzame kunststukken verzameld door wereldreiziger Robert Ripley.

Overzicht

Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam stelt ‘s werelds meest bijzondere collectie van natuurlijke, wetenschappelijke, artistieke, en menselijke rariteiten tentoon. Ontmoet de mensen die het Guinness Book of World Records gehaald hebben en hoor de verhalen achter de zeldzame kunststukken verzameld door wereldreiziger Robert Ripley.

Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend. Zo kan je deze tour van ongeveer een uur makkelijk bij je dagje Amsterdam betrekken.

Wat is er te verwachten?

Als een heuse tijdcapsule smelt het vijf-verdieping-tellende Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam oude beschavingen en moderne kunst samen in een poging om deze te bewaren voor toekomstige generaties. In Ripley’s worden onder andere echte gekrompen menselijke hoofden uit Ecuador; een origineel Russisch ruimtepak; een deel van de Berlijnse muur dat 28 jaar lang de Duitse hoofdstad door tweeën gedeeld heeft;; en mensen die de gekste dingen aan hun lichaam veranderd hebben zoals de “Lizard Man” en de “Vampire Woman” tentoongesteld. Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend. Zo kunt u deze tour van ongeveer een uur makkelijk bij uw dagje Amsterdam betrekken.

Wat is er te doen?

- Ontdek de bizarre verhalen achter de meest zeldzame voorwerpen.
- Speel met optische illusies en interactieve mindgames.
- Beleef de enige Vortex Tunnel van Nederland.
- Beklim een 7 meter hoge robot gemaakt van auto onderdelen.
-Maak een foto met de langste man ter wereld, Robert Wadlow.
- Geniet van een prachtig uitzicht van het historische damplein.
- Geniet van Nederlandse en Amerikaanse specialiteiten in de designer lounge.

Aanvullende informatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam is compleet rolstoel toegankelijk.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving. Meer informatie over de parkeerterreinen en de tarieven zijn te vinden op de website van Q-Park.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.