Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Museum W

€ 2 ,- korting

Museum W is een huis vol verhalen over de mens: wat draagt bij tot wie jij bent? Dat ervaar je in Weert. Kijk je ogen uit in de kleurrijke museumzalen, leer jezelf beter kennen en laat je verrassen!

Museum W in Weert prikkelt en verbindt

Midden in het centrum van Weert ligt een nieuw museum in een prachtig historisch gebouw. Binnen ontdek je een gevarieerde verzameling cultuurhistorische objecten en kunst.

In Museum W leg je een route af langs levensthema’s waarmee ieder mens, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt, mee te maken heeft. Zoals je lichaam en wat je daarmee kunt doen, het gezin waarin je wordt geboren, de streek en de machtsstructuren waarin je opgroeit. Schilderijen, textiel, zilver, beelden, glas en videowerk vertellen het verhaal. Kijk je ogen uit in de museumzalen in verrassende kleuren en sferen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Museum W voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • In het bezit van een Museumkaart, Vereniging Rembrandt of een ICOM-card? Dan ontvang je gratis toegang tot het Museum W. Je dient wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum op de website van het museum.
  • Museum W is goed toegankelijk voor mindervaliden.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Klik hier voor de parkeergelegenheden in de buurt. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.