Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Museum W

€ 2 ,- korting

Het huis vol verhalen: Museum W. Ontdek hoe de mens in het verleden en heden uiting geeft aan tijdloze menselijke levensthema’s, met als basis de rijke regionale en religieuze collectie en de waardevolle kennis daarover.

Joyce Overheul - Sending thoughts and prayers

Het werk van Joyce Overheul levert een humoristisch commentaar op onderwerpen als vrouwenrechten, emancipatie en machtsrelaties. In ‘Sending Thoughts and Prayers’ zijn onder andere wandkleden, knuffelobjecten, vaandels en installaties te zien. De vrolijke kleuren en zachte materialen in het werk vormen een scherp contrast met haar politieke boodschap.

Het werk van Overheul gaat over ongelijkheid, seksisme, machtsverhoudingen en de positie van de vrouw. Het zijn actuele thema’s die aansluiten bij de collectiepresentatie van Museum W over identiteit en zingeving. Aan de hand van de kernvragen ‘Wie Wat Waar Waarom Wanneer’ neemt het museum de bezoekers mee langs belangrijke levensthema’s waarmee ieder mens te maken krijgt.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar Museum W.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Museum W voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • In het bezit van een Museumkaart, Vereniging Rembrandt of een ICOM-card? Dan ontvang je gratis toegang tot het Museum W. Je dient wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum op de website van het museum.
  • Museum W is goed toegankelijk voor mindervaliden.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Klik hier voor de parkeergelegenheden in de buurt. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.