Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Stedelijk Museum Schiedam

25% korting

In Stedelijk Museum Schiedam ontdek je moderne en hedendaagse kunst.

Dit voorjaar presenteert Stedelijk Museum Schiedam een overzichtstentoonstelling van de Deense kunstenaar Else Alfelt (1910-1974). Binnen de internationale Cobra-beweging verwerft Alfelt zich een geheel eigen plek door haar fascinatie voor natuur en de kosmos. In kleurrijke en abstracte landschappen keren voor haar belangrijke motieven zoals de maan, de zon, bergen, rivieren, spiralen en andere natuurlijke elementen, veelvuldig terug. Met ruim vijftig schilderijen en aquarellen uit de periode tussen 1945 en 1970 biedt de tentoonstelling ‘Else Alfelt. Eeuwigheid van de maan’ een poëtische, bijna mystieke ervaring van haar oeuvre.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je hebt met dit ticket direct toegang tot het museum. Meld je aan de kassa met het ticket. Je hoeft geen reservering te plaatsen.
  • Jeugd t/m 18 jaar en begeleiders van bezoekers met een beperking hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets op je mobiel bij de kassa laten zien of geprint meenemen.
  • In het bezit van een Museumkaart, VriendenLoterij VIP-KAART, ICOM-pas, of Rembrandtpas? Dan ontvang je op vertoon van je pas gratis toegang tot het Stedelijk Museum Schiedam.
  • Stedelijk Museum Schiedam is toegangelijk voor mindervaliden, meer informatie is te vinden op de website van het Stedelijk Museum Schiedam.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.