Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Bonnefantenmuseum

€ 5,- korting

Beleef kunst op vele manieren in Bonnefantenmuseum, het nieuwsgierige kunstmuseum van het zuiden.

Bonnefanten, een nieuwsgierig kunstmuseum

Bonnefanten is het meest nieuwsgierige kunstmuseum van Nederland. Met een collectie en programmering van internationale allure, gaan oude en nieuwe, vaak nog niet ontdekte meesters, hier hand in hand. Het museum is gehuisvest in een bijzonder gebouw, speciaal ontworpen door de Italiaanse architect Aldo Rossi, op een unieke plek aan de Maas. De actuele tentoonstellingen en activiteiten zijn altijd verrassend en voor iedereen. En kunst beleven kun je er op vele manieren, voor alle leeftijden; kijken, luisteren, lezen, maar ook zelfs aanraken, ruiken en knutselen. Van kunstliefhebbers tot de nieuwsgierige ontdekkers tot families, het is voor iedereen een dagje uit in het Bonnefanten. Tussendoor kun je even bijkomen en genieten van het heerlijke museumcafé met uitzicht op de Maas. En vergeet natuurlijk niet te snuffelen in het originele aanbod van de museumshop.

Bonnefanten. Zo heb je het nog nooit bekeken!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw aankomsttijd. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen tot en met 18 jaar ontvangen gratis toegang tot Bonnefantenmuseum, maar je dient hiervoor wel een 0,- ticket te bestellen.
  • Studenten en CJP kaarthouders kunnen voor een lagere prijs tickets kopen via de website van Bonnefantenmuseum.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Huisdieren zijn niet welkom bij Bonnefantenmuseum, hulphonden wel.
  • Bonnefantenmuseum is geschikt voor mindervalide bezoekers en is grotendeels rolstoeltoegankelijk. Kijk voor meer informatie over toegankelijkheid op de website van Bonnefantenmuseum.
  • Het museum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op wandelafstand (10 minuten) van Maastricht Centraal Station. In de omgeving van het museum geldt betaald parkeren. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid op de website van Bonnefantenmuseum.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: de tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.