Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Historyland

10% korting

Ga op avontuur en beleef de geschiedenis bij Historyland!

Op avontuur bij Historyland!

Bij Historyland is er voor ieder wat wilds. Avonturiers kunnen gewapend met een zeef op zoek gaan naar goud in ons pittoreske goudzoekersdorp, of ze kunnen hun golfvaardigheden testen onder het toeziend oog van niemand minder dan de kleine grote Franse generaal Napoleon

Waan je in de Mammoetsteppe, waar het pleistocene tijdperk tot leven komt en ontmoet de majestueuze wolharige mammoet, de angstaanjagende sabeltandkat, de imposante grottenbeer en de woeste wolharige neushoorn. Of beleef een unieke tijdreis in onze Oeroceaan, naar een fascinerende periode waar potvissen en reuzenhaaien van maar liefst achttien meter lang heersten. Ontdek hoe deze prehistorische wezens onze planeet ooit bevolkten.

Bij Historyland gelooft in leren door beleven! Buiten in het park kunnen kinderen een heus dinoskelet uitgraven, en de spanning die zich opbouwt terwijl het skelet steeds meer vorm krijgt, is voelbaar in de lucht. Voor de avonturiers die graag het oorlogsveld betreden, biedt Historyland een unieke ervaring met onze legervoertuigen. Klim op de voertuigen en beleef de geschiedenis alsof je er middenin zit. In de bunker ervaar je levensecht een bombardement, een indrukwekkende ervaring die je niet snel zult vergeten.

Na alle historische avonturen is er niets heerlijker dan wat verfrissing en plezier in het water! Onze waterattracties staan garant voor spetterend speelplezier en zorgen voor de ultieme ontlading na een dag vol ontdekkingen. Geen zwemdiploma nodig, omdat het water direct weer wegstroomt.

Historygolf: 12 holes midgetgolf vol avontuur!

Historyland een midgetgolf baan genaamd – Historygolf: 12 holes vol waanzinnig avontuur! Een mooi aangelegde adventure midgetgolf waar je al golfend een reis door de geschiedenis maakt. De kunstgras holes zijn uitdagend en tegelijkertijd laagdrempelig, waardoor ze ook erg leuk te bespelen zijn voor kinderen. Tijdens het spelen maak je een ware reis door de geschiedenis.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Op vertoon van je entreeticket kan je ter plaatse voordelig een ticket voor Historygolf aanschaffen, 6,- euro per ticket.
  • Historyland is geschikt voor mindervaliden.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Historyland beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.