Naar artikel

Historyland

Ga op avontuur en beleef de geschiedenis bij Historyland!

Op avontuur bij Historyland!

Historyland neemt je mee op avontuur tientallen miljoenen jaren terug, naar de tijd van de gigantische dino’s. Of naar de laatste ijstijd waar je oog in oog komt te staan met een levensgrote mammoet, reuzengrondluiaard of wisent. Onlangs is de zaal het Oeroceaan geopend, waar bijzondere blikvangers te zien zijn zoals; de grootste haai die ooit geleefd heeft, een zeldzame grote tand van een enorme potvis en een indrukwekkende animatiefilm op een enorm scherm.

Ook buiten in het park beleef je de historie en klim je in een MIG2 en gevechtshelikopter of waan je je een wetenschapper wanneer je graaft naar fossielen. Ga op zoek naar goud in het goudzoekersdorp of versla Napoleon tijdens een potje golf. Historyland is een kijk-, leer- en doepark. En na al het avontuur kun je spetteren en spatteren in het geweldige waterspeelpark. Op Historyland komt geschiedenis tot leven!

Historygolf: 12 holes midgetgolf vol avontuur!

Historyland een midgetgolf baan genaamd – Historygolf: 12 holes vol waanzinnig avontuur! Een mooi aangelegde adventure midgetgolf waar je al golfend een reis door de geschiedenis maakt. De kunstgras holes zijn uitdagend en tegelijkertijd laagdrempelig, waardoor ze ook erg leuk te bespelen zijn voor kinderen. Tijdens het spelen maak je een ware reis door de geschiedenis.