Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Speelboerderij Dondertman

€ 0,50 korting

Geniet, bewonder en relax bij Speelboerderij Dondertman! Dagrecreatie en educatie voor jong en oud.

Speelboerderij Dondertman heeft de Zilveren award gewonnen voor leukste uitje van provincie Overijssel 2024!

Groot dierenrijk, je kijkt je ogen uit!

Bezoekers waarderen het grote dierenrijk, de prachtige locatie en de typische Sallandse gastvrijheid! De speeltuin is overzichtelijk en veilig ingericht voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Een dagje uit waar je echt waar krijgt voor je geld! Want er zijn Schotse Hooglanders, alpaca’s, schildpadden, wallaby’s, cavia’s, kippen, paarden, ezels, vogels en natuurlijk geitjes en schaapjes om te aaien! De opvallende papagaai Sammy houdt toezicht op het terras. Het meest gewaardeerde plekje van deze Speelboerderij is toch wel het knuffelhuis waar kinderen onder begeleiding konijntjes kunnen aaien.

Spring jij als een hert zo hoog, of klauter als...

De ruim opgezette speeltuin heeft uiteenlopende speelelementen en staat bekend voor urenlang speelplezier!  Favoriet is de uitdagende skelterbaan en voor de kleinsten is er een draaimolen. Het  “Klauterpad” biedt wat meer uitdaging voor de oudere kids! Zit het weer even tegen?  In de speelkelder kunnen kinderen zich vermaken met megablokken of met klauteren en glijden in de speelstructuur.

Geniet van elk moment!

Dondertman beschikt over uitgebreide horeca voorzieningen, een sfeervol restaurant en een prachtig bosrijk terras waar het heerlijk toeven is! Vanaf het terras kun je de kinderen prima in de gaten houden en zelf genieten van een ontspannen dagje uit!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je hebt met dit ticket direct toegang tot het park. Meld je aan de kassa met het ticket. Je hoeft geen reservering te plaatsen.
  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen
  • Er is een gratis parkeerterrein tegenover de hoofdingang van Speelboerderij Dondertman.
  • Het park is toegankelijk voor mindervaliden. 
  • In het park zijn honden alleen toegestaan op het terras, mits aangelijnd. Het is niet toegestaan om je hond mee te nemen in de speeltuin en bij de dierenverblijven, (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten. 
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.