Naar artikel

Groot Kerstcircus Den Haag

25% korting

Groot Kerstcircus Den Haag is terug! Geniet van humor, spektakel en sensatie tijdens een voorstelling voor het hele gezin.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Groot Kerstcircus Den Haag

Groot Kerstcircus Den Haag terug op het Malieveld

Groot Kerstcircus Den Haag behoort tot de top van de Europese circuswereld en is al meer dan 25 jaar één van de grootste kerst/wintercircussen in Nederland. Het evenement heeft een goede reputatie en dat is niet zonder reden. Jaarlijks reist de absolute wereldtop op circusgebied af naar het Malieveld.

It’s a Magical World

Deze titel draagt de nieuwe show van Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld. In deze show schitteren circussterren uit alle werelddelen. Sensationele acrobatiek, romantiek en comedy zorgen voor ruim twee uur plezier voor het hele gezin.

Waar en Wanneer

Groot Kerstcircus Den Haag is van 23 december tot en met 7 januari te zien in een theatertent op het Malieveld in Den Haag.  De theatertent is uitgerust met comfortabele kuipstoelen, aangenaam verwarmd en volledig in kerstsfeer gedecoreerd.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Groot Kerstcircus Den Haag

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Groot Kerstcircus Den Haag in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Groot Kerstcircus Den Haag met 25% korting. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • De korting is 25% op Tribune A , Tribune B en Tribune C
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Groot Kerstcircus Den Haag te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels