Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Safaripark Beekse Bergen - Light Safari

Ontdek de magie van het licht tijdens Light Safari in Safaripark Beekse Bergen.

Light Safari: ontdek de magie van het licht (7 december 2023 t/m 25 februari 2024)

Wanneer de zon langzaam onder de horizon zakt en de schemering over Safaripark Beekse Bergen valt, komt de magische overgang van dag naar nacht tot leven. Er gebeurt iets bijzonders… de dieren gaan naar hun onderkomens en het park transformeert in een wonderlijke wereld vol licht en kleur. Langs de paden van de wandelsafari onthullen zich de meest kleurrijke en adembenemende lichtobjecten. Een regenboog aan lichtgevende dieren, bloemen en planten schitteren langs een route waar jij je deze wintermaanden eindeloos kunt verwonderen

Light Safari vindt elke donderdag- t/m zondagavond en elke avond in de kerst en voorjaarsvakantie plaats van 17:00 tot 21:30 uur.  Je loopt een route door het Safaripark en komt door verschillende kleurzones met allerlei lichtobjecten in de vorm van dieren, bloemen en planten. 

Safaripark Beekse Bergen bezoeken?

Wil je een bezoek brengen aan Safaripark Beekse Bergen? Kijk dan voor tickets met korting op deze pagina. 

Overnachten tussen de dieren

Zin in het echte Afrikaanse vakantiegevoel? Verleng dan jouw verblijf bij Safaripark Beekse Bergen! Je kunt kiezen uit twee overnachtingsarrangementen:

  • Maak je avontuur compleet en slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen! Ga er een weekend of korte midweek even helemaal tussenuit en geniet van de ultieme safaribeleving voor jong én oud. 
  • In Lake Resort Beekse Bergen staat een geweldige Afrikaanse vakantie op je te wachten. Neem een duik in het nieuwe zwembad of ga vissen in het Victoriameer. Daarna samen een potje voetballen? Op deze locatie omgeven door bos en water hoef je je geen moment te vervelen.