Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Hof van Eckberge

Tot € 3,55 voordeel

Hof van Eckberge is een 25.000 m2 belevingspark met dierentuin en restaurant. In het park kun je spelen, bowlen, lasergamen, snoezelen in de relaxruimte, op ontdekking door de dierentuin en heerlijk eten!

Belevingspark en dierentuin Hof van Eckberge

Beleef een leuk dagje uit bij belevingspark Hof van Eckberge in Eibergen! Ontdek bijzondere diersoorten in de dierentuin of ga op avontuur in onze grote binnen én buitenspeeltuin. Volop vermaak voor jong en oud!

Voor jong en oud, bij mooi én bij slecht weer!

In het 25.000m2 grote park beleef je volop avontuur bij mooi én bij slecht weer! Klimmen en klauteren in de grote binnen én buitenspeeltuin, bijzondere diersoorten ontdekken in de dierentuin, waan je een onderzoeker in het reptielenhuis, gooi een strike op de bowlingbanen óf versla je vrienden tijdens een spannend potje lasergame. Tussendoor geniet je van een kop koffie met iets lekkers of een uitgebreide lunch in het parkrestaurant. Kortom: volop ontspanning én avontuur voor jong en oud! Vanuit het restaurant en terras heb je zicht op de spelende kinderen, zodat je ze niet snel uit het oog verliest. Zo kunnen óók de volwassenen genieten van een dagje uit!

Dierentuin

Sinds 2020 is Hof van Eckberge de nieuwste dierentuin van Nederland! Je ontdekt bijzondere diersoorten van over de hele wereld. Prairiehondjes, alpaca’s, reptielen, maar ook een kinderboerderij met miniatuurvarkentjes en andere aaibare dieren. Ons reptielenhuis laat je kennismaken met onderzoeker Paco Gonzalez, die sinds de jaren 90 heldhaftige reddingsacties heeft opgezet om kwetsbare dieren te beschermen. Leer alles over zijn bijzondere reptielen en insecten, die hij een veilig onderkomen heeft geboden in zijn Zuid Amerikaanse Onderzoeksstation!

Binnen én buitenspeeltuin

In het parkrestaurant staat een grote junglespeeltuin waarin je kunt klimmen, trampolinespringen, glijden en bouwen met XL bouwblokken. Voor de jonge kinderen is er een aparte klimstructuur met wiebelkussens, grote speeldieren en kleine glijbanen. Bij mooi weer vermaken de kinderen (en volwassenen) zich uitstekend in de grote buitenspeeltuin, die onder andere beschikt over een airtrampoline, grote houten klautergrid, kabelbaan en een waterspeeltuin. Even op energie komen? De unieke relaxruimte met schuimbed en sterrenhemel zorgt dat je weer helemaal kunt opladen!

Lasergamen

In voor avontuur? Kom lasergamen bij Hof van Eckberge, een unieke ervaring! Denk je eens in: je bevindt je midden in een jungle, vlak nadat je een noodlanding hebt gemaakt met je vliegtuig. Dit zie en ervaar je overal om je heen. Het gebied is onheilspellend en vanaf nu vecht iedereen voor zichzelf. Het doel van lasergamen is om zoveel mogelijk andere spelers te raken. Speel een spectaculair spel lasergame met vrienden, familie, collega's, klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes in het Gelderse Eibergen.

NIEUW: Adventure Golfbaan ‘Campo de Golf’

Waan je in Cuba en speel een avontuurlijk potje Adventuregolf op de nieuwe golfbanen. Met palmbomen, kleurrijke gevels, surfplanken en volop mediterane aankleding voelt het alsof je op een zonnige vakantiebestemming terecht ben gekomen! De Adventuregolf is rolstoeltoegankelijk aangelegd, waarbij zelfs 9 van de 18 banen rolstoeltoegankelijk zijn, uniek in Europa!

Aanvullende ticketinformatie

  • De tickets zijn geldig t/m 31-12-2024.
  • Het ticket is je entreebewijs, toon deze bij de ingang op je smartphone (of print deze – indien het echt niet anders kan – uit).
  • Tickets zijn uitsluitend te gebruiken tijdens de openingsdagen. Kijk op de website van Hof van Eckberge voor een actueel overzicht.
  • Het park is volledig omheind en voorzien van één gecontroleerde in- en uitgang.
  • Parkeren is altijd gratis, er zijn ruim 400 plekken beschikbaar.
  • Het park is volledig rolstoeltoegankelijk, inclusief de bowlingbanen, lasergamejungle én Adventuregolfbaan.
  • Gebruik van hondenkennels is gratis (s.v.p. reserveren via de mail info@hofvaneckberge.nl)
  • Niet geldig op landelijke feestdagen (Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Kerst, Oud en Nieuw). De tickets zijn tevens uitsluitend te verzilveren tijdens de openingstijden en dagen.
  • Lasergametickets zijn uitsluitend te gebruiken voor kinderen vanaf 7 jaar. De lasergamevesten zijn te groot en te zwaar voor jongere leeftijdscategorieën.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.