Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Berkenhof Tropical Zoo

In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven!

Berkenhof Tropical Zoo heeft de Zilveren award gewonnen voor leukste uitje van provincie Zeeland 2024!

Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden….wauw, dat moet wel spannend zijn!
Of wat dacht je van een slang om je nek? Wie van jullie is het moedigst?

Is dit allemaal een beetje te griezelig? Uiteraard zijn onze dieren ook gewoon van een afstandje te bewonderen. Van kleurige kameleons tot nieuwsgierige aapjes en  wandelende takken. Van toekans tot gifkikkers in de meest spectaculaire kleuren.

En laten we ook de tropische vlinders niet vergeten. Deze vliegende juweeltjes fladderen rond op zoek naar nectar in de vele bloemen. Met wat goed speurwerk vallen er zelfs honderden eitjes, rupsen en poppen tussen de bladeren te ontdekken.I

Ga ondergronds in de fossielenmijn en ontdek mammoeten, sabeltandtijgers en dino's.Brrrrr wat een reusachtige griezels moeten er vroeger rondgelopen hebben.
Na de spannende toch door de Fossielenmijn kom je ineens tussen reusachtige dino’s terecht.Van Stegosaurus tot de gigantische Tyrannosaurus rex. Grrrrrrrrr………Durf jij met ze op de foto?

De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de indoor Kids jungle en het Buitenspeelbos. Twee prachtige natuurspeelomgevingen waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, spetteren, kliederen met zand en nog veel meer jungleplezier. De kinderen wanen zich echt Indiana Jones voor één dag.
Tip! Schone kleren en een handdoek zijn een goed idee.