Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

UP Events

Tot € 13,80 korting

De leukste activiteiten doe je samen. Kies uit een van de zes uitjes!

UP Events

Organiseer de leukste uitjes met een arrangement van UP Events! Maak keuze uit een van de 6 verschillende type uitjes en beleef samen de leukste activiteiten. Keuze uit: Lasergamen, Arcade Hal, Boogschieten, Archery Tag, Bubbel Voetbal en VR-Games.

Lasergamen

Een stoere activiteit voor zowel mannen als vrouwen. Waan jezelf in een Elite Special Forces team en leef je uit in de grote outdoor arena van 900 m². Tijdens een potje lasergamen zullen teams moeten samenwerken, terwijl de tegenstanders altijd op de loer liggen. Strategisch handelen, overleggen en keuzes maken zullen jouw team de overwinning brengen. Kies uit een van de drie arena's (military training, radioactive en kids).

Arcade game hal

Treed in een ultieme game omgeving bij de splik splinternieuwe Arcade game hal. Krijg toegang tot een eigen ruimte met diverse spelcomputers, een boksbal, airhockey, flipperkasten en een basketbalmachine! Daag je vrienden uit op een game en verbeter de high score. Plezier, fun en verbinding met elkaar staan centraal in deze te gekke activiteit. Naast een aantal retro games zoals Pac-man, Streetfighter & Mortal Kombat zijn ook nieuwe concepten zoals Monster Smah en airhockey toegevoegd. Kortom: een geweldig speelparadijs voor jong en oud!

Boogschieten

Beleef de eeuwenoude activiteit boogschieten. Met gebruik van echte peilen, en onder toezicht van instructeurs zal er tijdens deze activiteit extra aandacht worden besteed op de schiethouding en het aanspannen van de pees. Na een korte oefening zal er een korte wedstrijd gehouden worden, wie van jullie is de echte Robin Hood?

Archery tag

Deze populaire maar vooral stoere en intense sport is een soort combinatie van trefbal en boogschieten. Met gebruik van speciale bogen en een masker ter bescherming van het gezicht kunnen tot 20 spelers onder toezicht van een instructeur tegelijkertijd spelen in het outdoor archery tag arena. Het doel van archery tag is om de deelnemers uit het andere team te raken, totdat alle spelers van één team geëlimineerd zijn.

Bubbel voetbal

Beleef tijdens bubbel voetbal de meest hilarische momenten met je vrienden of familie. Gehuld in een enorme doorzichtige bubbel gaan meerdere teams de strijd met elkaar aan. Denk hierbij aan een potje voetbal gecombineerd met de botsauto's van de kermis.

VR-Games

De VR-Game 'Cops vs Robbers' is een free roam game. Speel met 4-6 spelers tegelijk hetzelfde spel. Beweeg helemaal vrij door middel van de draadloze headsets. Speel als overvaller en probeer de kluis te beroven, of doe er alles tegen om als agent de overvallers tegen te houden. Het spel speelt zich af in een bankkluis!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij UP Events voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Het terrein van UP Events is toegankelijk voor mindervaliden
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd
  • UP Events beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren. Er zijn ook oplaadpunten voor elektrische auto's beschikbaar op loopafstand.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.