Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Racesquare Utrecht

15% korting

Kom racen in de high end Formule 1 simulatoren van Racesquare Utrecht!

Formule 1 race experience

Bij Racesquare Utrecht simuleer je een Formule 1 race na in de high end F1 simulatoren. De simulatoren zijn samengesteld met de beste techniek, om de F1 experience volledig over te brengen. Tijdens de race experience rijd je een volledig Formule 1 weekend! Je start met training om de baan te leren kennen. Daarna probeer je tijdens de kwalificatie de snelste tijd neer te zetten en ten slotte laat je aan iedereen zien hoe snel je bent in de race. Misschien zelfs wel P1?

Of je nu alleen of samen F1 komt racen in Utrecht, een stoel reserveert of een hele race square; je eigen volledige grid. Het is allemaal mogelijk bij Racesquare Utrecht.

Op eigen niveau

Bij Racesquare Utrecht houden ze rekening met iedereen. Afhankelijk van je niveau kun je besluiten welke soort race je gaat rijden. Zo heb je de soft race voor de beginners, de medium race voor de regulars en hard voor de echte professionals. De verschillende stijlen zijn verschillend in niveau maar ook in opbouw. Zo kun je bij medium en hard niet alleen in zonnig weer, maar ook in de regen rijden. Echt Hollands! Liever niet zelf ook nog schakelen? Dat kan geregeld worden!

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Racesquare voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Bezoekers die niet gaan racen kunnen een kijkje komen nemen of een drankje bij de bar bestellen. Zij hoeven geen ticket aan te schaffen of te reserveren.
  • Neem op de dag van je bezoek de reserveringsbevestiging mee. Je kunt deze laten laten zien op je telefoon of neem deze geprint mee.
  • Ben je kleiner dan 145cm of jonger dan 8 jaar, dan kan het wel eens lastig worden.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Racesquare Utrecht is toegankelijk voor mindervaliden, lift en invalidetoilet aanwezig.
  • Parkeren voor bezoekers is mogelijk op het dak van The Wall, P3 is het dichtst bij Racesquare. Eerste 2 uur zijn gratis en daarna betaal je op P3 €1 per uur. Bij binnenkomst wordt jouw kenteken gescand en je krijgt geen kaartje. Je kan met pinpas of creditkaart afrekenen bij de slagboom bij het uitrijden.
  • Download De Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.