Naar artikel

Racesquare Utrecht

15% korting

Kom racen in de high end Formule 1 simulatoren van Racesquare Utrecht!

Formule 1 race experience

Bij Racesquare Utrecht simuleer je een Formule 1 race na in de high end F1 simulatoren. De simulatoren zijn samengesteld met de beste techniek, om de F1 experience volledig over te brengen. Tijdens de race experience rijd je een volledig Formule 1 weekend! Je start met training om de baan te leren kennen. Daarna probeer je tijdens de kwalificatie de snelste tijd neer te zetten en ten slotte laat je aan iedereen zien hoe snel je bent in de race. Misschien zelfs wel P1?

Of je nu alleen of samen F1 komt racen in Utrecht, een stoel reserveert of een hele race square; je eigen volledige grid. Het is allemaal mogelijk bij Racesquare Utrecht.

Op eigen niveau

Bij Racesquare Utrecht houden ze rekening met iedereen. Afhankelijk van je niveau kun je besluiten welke soort race je gaat rijden. Zo heb je de soft race voor de beginners, de medium race voor de regulars en hard voor de echte professionals. De verschillende stijlen zijn verschillend in niveau maar ook in opbouw. Zo kun je bij medium en hard niet alleen in zonnig weer, maar ook in de regen rijden. Echt Hollands! Liever niet zelf ook nog schakelen? Dat kan geregeld worden!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Racesquare Utrecht voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Meerdere Racesquare locaties

Een andere locatie van Racesquare bezoeken? Racesquare heeft locaties in Alkmaar, Rotterdam, Utrecht, Zandvoort en Zwolle.

Klik hier voor een overzicht van alle Racesquare locaties.

Aanvullende ticketinformatie

  • Bezoekers die niet gaan racen kunnen een kijkje komen nemen of een drankje bij de bar bestellen. Zij hoeven geen ticket aan te schaffen of te reserveren
  • Racesquare Utrecht is toegankelijk voor alle leeftijden, echter kunnen zij geen verantwoordelijkheid dragen voor minderjarige bezoekers, deze dienen dan ook te worden begeleid door een volwassen persoon.
  • Racesquare Utrecht hanteert een minimale lengte van 145 cm voor optimaal gebruik van de race sims.
  • Racesquare Utrecht is toegangelijk voor mindervaliden (lift & invalidetoilet).
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Racesquare Utrecht beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun je betaald parkeren bij de slagboom.
  • Lees voor het gaan de huisregels van de Racesquare Utrecht. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Racesquare Utrecht te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.