Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Adventure City Rotterdam

10% korting

Een avontuurlijk uitje voor de hele familie!

Adventure City Rotterdam

Weer of geen weer: in- en outdoor klimpark Adventure City Rotterdam zit boordevol uitdaging voor iedereen. Voor de allerkleinsten (vanaf 4 jaar) zijn er nettenparcoursen, een puppy klimparcours, speleo en een kids & fun klimmuur. De oudere kinderen (vanaf 1.30m) kunnen boulderen, in- en outdoor klimmen, in- en outdoor ziplinen, oefenen op de klimwand en nog veel meer. Beleef een actieve dag met 2000m² indoorpark en 5000m² outdoorpark en vergeet niet de FreeFall van 20 meter te doen!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Adventure City Rotterdam voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, hier is rekening mee gehouden in de capaciteit.
  • Wanneer ouders/begeleiders niet deelnemen aan de activiteiten/attracties hoeven zij geen entreegeld te betalen.
  • Neem op de dag van jouw bezoek zowel je ANWB Ticket als je reserveringsbevestiging mee. Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Tickets zijn niet geldig voor kinderfeestjes.
  • Je ticket is geldig voor een instructie en 2 uur vrij klimmen.
  • De Rollercoaster Zipline is niet bij de entreeprijs inbegrepen. Deze is beschikbaar voor kinderen vanaf 8 jaar. Je kunt wel een ticket voor de Zipline bij de ANWB aanschaffen.  
    Let op: een Rollercoaster Zipline ticket kun je alleen kopen i.c.m een outdoor Adventure ticket. Dit ticket kun je aan de balie van Adventure City Rotterdam laten zien en dan ontvang je een bandje voor de Rollercoaster Zipline. 
  • Adventure City Rotterdam beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: de tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.