Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

MacBike

Tot € 4,15 korting

Fiets huren in Amsterdam? Dat kan op vier verschillende locaties.

MacBike Amsterdam

Hoe Nederlands wil je het hebben? De hoofdstad ontdekken en dát op de fiets. Je bent wendbaar, snel en duurzaam, dus alle tijd om Amsterdam te ontdekken. Bij het ophalen van de fiets ontvang je een gratis plattegrond waardoor je zeker weet dat je de goede weg fietst en niets mist.

Zowel de hotspots als de onontdekte plekken zullen op je weg komen. Fiets langs de grachten, door het pittoreske Jordaan, de beroemde rosse buurt of door het adembenemende Vondelpark. Fiets ook eens de stad uit naar het landelijke Waterland of het groene Amstelland, langs de Amstel. Met de oude windmolens, boerderijen en kastelen waan je je in een andere wereld.

Bij het afhalen van de huurfiets(en) word je geïnspireerd met fietsroutes, ontvang je de gratis plattegrond en worden de verkeers- en parkeerregels uitgelegd. Natuurlijk worden de huurfiets(en) altijd op de juiste hoogte gezet voor de juiste stabiliteit en optimaal comfort.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken.

Aanvullende ticketinformatie

  • Fietsen zijn te huur vanaf 13 jaar.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Met het ANWB Ticket maak je een reservering voor één fiets en één afhaal locatie naar keuze.
  • Borg: je hebt keuze uit twee opties: kopie van een creditcard per 5 fietsen óf een legimitatiebewijs per 5 fietsen en € 50,- contant per fiets.
  • De verzekering is niet inbegrepen. Als je alle risico's wilt uitsluiten, raden we je aan een verzekering af te sluiten (bij te boeken tijdens de reservering).
  • De fietsen zijn niet te gebruiken door mindervaliden.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.