Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

KLM Urban Trails

Leer verschillende Nederlandse steden op een unieke manier kennen tijdens de KLM Urban Trails.

KLM Urban Trails

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke fun run. Ontdek de meest bijzondere steden van Nederland op een sportieve manier tijdens een avontuurlijke run door kenmerkende gebouwen, musea, theaters, stadions, steegjes en meer. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt. 

De KLM Urban Trails zijn geen traditionele hardloopevenementen: er is geen tijdregistratie en de deelnemers starten in startwaves. Tussen de startwaves zit voldoende tijd, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om de unieke locaties te bewonderen.

Na een tocht vol inspanning, cultuur en gezelligheid kom je aan bij de finish en wordt je beloond met een unieke medaille die herinnering brengt aan deze unieke dag. Daarnaast ontvang je een tasje met drinks en bites, om samen met vrienden en familie nog even gezellig na te genieten.  

Houd de website van de gekozen KLM Urban Trail in de gaten voor de start- en finishlocatie.

Bekijk ook de Urban Walks

De Urban Walks zijn unieke wandelingen langs en door de highlights en onontdekte plekken van steden. Zo verken je de mooiste plekken van Nederland te voet. Het is een combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap. Kijk hier voor meer informatie over de Urban Walks.