Naar artikel

KLM Urban Trails

€ 2,50 korting

Leer verschillende Nederlandse steden op een unieke manier kennen tijdens de KLM Urban Trails.

KLM Urban Trails

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke fun run. Ontdek de meest bijzondere steden van Nederland op een sportieve manier tijdens een avontuurlijke run door kenmerkende gebouwen, musea, theaters, stadions, steegjes en meer. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt. 

De KLM Urban Trails zijn geen traditionele hardloopevenementen: er is geen tijdregistratie en de deelnemers starten in startwaves. Tussen de startwaves zit voldoende tijd, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om de unieke locaties te bewonderen.

Na een tocht vol inspanning, cultuur en gezelligheid kom je aan bij de finish en wordt je beloond met een unieke medaille die herinnering brengt aan deze unieke dag. Daarnaast ontvang je een tasje met drinks en bites, om samen met vrienden en familie nog even gezellig na te genieten.  

Je kunt kiezen voor een route van 5-6 of 10-12 kilometer. Vanaf 08:30 uur is het evenemententerrein geopend. Om in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in waves. De finish sluit rond 13:00 uur.

Locaties

Almere - 22 oktober 2023 - www.almereurbantrail.nl/event-info
Delft - 29 oktober 2023 - www.delfturbantrail.nl/event-info
Haarlem - 5 november 2023 - www.haarlemurbantrail.nl/event-info
Arnhem - 19 november 2023 - www.arnhemurbantrail.nl/event-info
Leiden - 3 december 2023 - www.leidenurbantrail.nl/event-info
Eindhoven - 17 december 2023 - www.eindhovenurbantrail.nl/event-info

Houd de website van de gekozen KLM Urban Trail in de gaten voor de start- en finishlocatie.

Let op: tickets KLM Urban Trails pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken en kies de stad en datum naar keuze. Maak vervolgens een reservering bij KLM Urban Trails voor de specifieke KLM Urban Trail. Op het ANWB ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard ga

Aanvullende ticketinformatie

  • Tijdens het bestellen kies je in welke stad en op welke datum jij de KLM Urban Trail wilt doen. 
  • Je kunt de korte route (5-6 km) of de lange route (10-12 km) lopen. Voor beide afstanden wordt hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish locaties van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. 
  • De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar.
  • Het parkeren kan per stad verschillen. Hier vindt je meer informatie over op de website van de betreffende KLM Urban Trail bij de event info.
  • Neem de ANWB tickets en de reservering/inschrijving van KLM Urban Trails geprint mee.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar KLM Urban Trails te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Bekijk ook de Urban Walks

De Urban Walks zijn unieke wandelingen langs en door de highlights en onontdekte plekken van steden. Zo verken je de mooiste plekken van Nederland te voet. Het is een combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap. Kijk hier voor meer informatie over en tickets voor de Urban Walks.