Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Urban Walk Series

Tot € 2,- korting

Ontdek highlights en onontdekte plekken van steden tijdens een Urban Walk.

Urban Walk Series

De Urban Walk Series zijn unieke wandelingen langs en door de highlights en onontdekte plekken van steden. Zo kun je de mooiste plekken van Nederland te voet verkennen. Het is een combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap. Je kunt onbezorgd genieten van al het moois wat de steden te bieden hebben. Na afloop van de wandeltocht ontvang je als deelnemer een uniek aandenken aan de mooie wandeltocht.

Welke Urban Walk kies jij?

Urban Walk Den Haag - 9 mei 2024 - www.urbanwalkdenhaag.nl
Urban Walk Groningen - 26 mei 2024 - www.urbanwalkgroningen.nl

Je kunt kiezen tussen een route van 10-12 of 18-20 kilometer. Starten is, afhankelijk van de gekozen wandelafstand, mogelijk tussen 09.00 uur en 10.30 uur in de gekozen startwave. De finish sluit om 16.00 uur. 

De start- en finishlocaties worden op een later moment bekend gemaakt. Houd de website van de betreffende Urban Walk in de gaten voor de bekendmaking van de start- en finishlocaties. 

Let op: tickets Urban Walk Series pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken en kies de stad en datum naar keuze. Maak vervolgens een reservering bij de specifieke Urban Walk. Op het ANWB ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tijdens het bestellen kies je in welke stad en op welke datum jij een Urban Walk wilt doen. 
  • Kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar je moet ze wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering.
  • Nadat je je d.m.v. de reserveringscode op het ANWB ticket bij de betreffende Urban Walk hebt ingeschreven, ontvang je mails met informatie van Urban Walk Series. Een week voor het evenement ontvang je een wandelkaartnummer. Deze moet je laten zien tijdens het evenement. 
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.