Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Fun Forest Almere

20% korting

Kom je klimmen en klauteren bij Fun Forest Almere?

Fun Forest Almere

In dit bos staat ‘fun’ op eerste plaats. Het bos biedt veilig klimmen, klauteren en teambuilding voor families, vrienden, scholen en bedrijven - het ultieme avontuur in de natuur. Ook is het een Social Enterprise, met een maatschappelijk missie om mensen te verbinden door natuur, het geeft jonge mensen die lastig aan werk komen een baan. In het bos is iedereen welkom.

Het klimbos is het langste zipline park van Nederland. Hier beweeg je als een echte natuurninja! Van boom naar boom trotseer je allerlei obstakels. Het bos heeft 8 verschillende parcoursen, van 2 tot 15 meter hoogte. Hoe hoog durf jij te klimmen? Je krijgt 3 uur lang de tijd om het bos te ontdekken, Mini’s klimmen 2 uur.

Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
 • Let op: neem de tickets geprint mee op de dag van je bezoek.
 • Bij het aanschaffen van de tickets is de lengte (met schoenen aan) doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.
 • In verband met het juist kunnen uitvoeren van dienstverlening vanuit Fun Forest Almere, verstrekt de ANWB bij het aanschaffen van de tickets de volgende persoonsgegevens aan Fun Forest Almere: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze worden binnen een maand na de geplande bezoekdatum verwijderd.
 • De ANWB tickets zijn niet geldig voor kinderfeestjes of andere arrangementen.
 • Zelfstandig klimmen kán vanaf 1.10m, maar het wordt aangeraden dat de mini's tussen 1.10m en 1.30m begeleid worden door een mee klimmende volwassene (18+). Kinderen tussen 1.30m en 1.50m dienen op sommige parcours ook begeleid te worden door een volwassene (die mee klimt). 
 • Alle klimmers dienen een deelnameformulier in te vullen. Deze is te vinden in de bevestigingsmail die je twee dagen voor je activiteit ontvangt.
 • Mini klimmers klimmen 2 uur in twee parcoursen. We raden aan dat Mini klimmers begeleid worden door een mee klimmende volwassene (18+). Deze mag een eigen Mini ticket kopen en hoeft geen Volwassenen tarief te betalen. 
 • Kinderen, jongeren & volwassenen klimmen 3 uur lang in verschillende routes. Wil je weten welke parcours je mag klimmen? Kijk op: www.funforest.nl/faq
 • Fun Forest adviseert het volgende m.b.t. kleding: makkelijk zittende kleding en stevige (gesloten) schoenen. Klimmen met slippers, sandalen, Crocs of hakken is niet toegestaan. Klik hier voor kledingadvies 
 • Losse voorwerpen, zoals telefoons, sleutels etc., zijn in de routes niet toegestaan. Hiervoor zijn er borgvakjes: het werkt als een garderobe: je levert je spullen in en je krijgt een label, die je zelfs aan jouw klimgordel kan bevestigen, en na jouw bezoek lever je het label in en krijg je je bezittingen terug. Het gebruik hiervan is gratis.
 • Voor alle regels kun je de veiligheidspagina raadplegen: https://www.funforest.nl/fun-forest/veiligheid/
 • Parkeren kan op de parkeerplaats voor Buitencentrum Almeerderhout en is gratis met uitzondering van speciale evenementen op Stadslandgoed de Kemphaan. Er zijn twee elektrische oplaadpunten aanwezig.
 • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Fun Forest Klimbossen

Bij Fun Forest staat plezier op de eerste plaats. Maar ook heeft Fun Forest een sociale missie: een maatschappij waar door het avontuur sprake is van verbinding. Fun Forest creëert banen voor jonge mensen die verbinding zoeken. In het bos is iedereen gelijk, heeft iedereen elkaar nodig en helpt iedereen elkaar. Er zijn diverse locaties in Nederland waar je een Fun Forest kunt vinden: Bekijk het volledige aanbod van de Fun Forests in Nederland.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels