Naar artikel

Fun Forest Almere

Kom je klimmen en klauteren bij Fun Forest Almere?

Fun Forest Almere

Bij Fun Forest Almere op de Kemphaan beleef je het leukste avontuur! Het is een van de weinige plekken waar je midden in de natuur kunt genieten van een actief dagje uit, vlak bij de grote stad. Het bos heeft 8 verschillende parcoursen, van 2 tot 18 meter hoogte. Een Extreme parcours voor de echte durfal, en een Easy parcours voor kinderen, kan je hier al  klimmen als je 1.10 meter lang bent.

Dit klimbos heeft het langste zipline park van Nederland. Hier beweeg je als een echte natuurninja! Van boom naar boom trotseer je allerlei obstakels. Je krijgt 3 uur lang de tijd om het bos te ontdekken. Mini’s klimmen 2 uur. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen jou wanneer dat nodig is zodat iedereen veilig zijn klimkunsten kan tonen.

Bij Fun Forest staat plezier voorop! Beleef het ultieme avontuur in de natuur door veilig te klimmen en te klauteren.

Fun Forest Klimbossen

Bij Fun Forest staat plezier op de eerste plaats. Maar ook heeft Fun Forest een sociale missie: een maatschappij waar door het avontuur sprake is van verbinding. Fun Forest creëert banen voor jonge mensen die verbinding zoeken. In het bos is iedereen gelijk, heeft iedereen elkaar nodig en helpt iedereen elkaar. Er zijn diverse locaties in Nederland waar je een Fun Forest kunt vinden: Bekijk het volledige aanbod van de Fun Forests in Nederland.