Naar artikel

Fun Forest Klimbossen

De klimbossen van Fun Forest zijn ingericht op plezier. Ga de bomen in en beleef samen met jouw vrienden het ultieme avontuur in de natuur. Door middel van touwen, bruggen en ziplines beweeg je door het bos. Bij Fun Forest heb je drie uur lang volop plezier!

Met vier klimbossen verspreid over heel Nederland is er altijd wel een Fun Forest bij jou in de buurt. Ieder bos heeft een oplopende hoogte en moeilijkheidsgraad waardoor je zelf kan kiezen hoe hoog je gaat. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen wanneer dat nodig is. Zelfstandig klimmen mag al vanaf 8 jaar en met een minimumlengte van 1.30 m. Gaat er een Tarzan of Jane in jou schuil? Ontdek het bij Fun Forest!

Fun Forest Amsterdam

Even uit de drukte van onze hoofdstad stappen? Ga het Amsterdamse Bos in! Met acht verschillende parcours, varierend van 3 tot 15 meter hoogte, klim je als een echte natuurninja van boom naar boom. Voor de durfals is er een parcours met monkey swing, bungee jump en vrije sprong!

Nacht-& Halloweenklimmen

Yes, het is bijna zover! Eind oktober organiseren wij in al onze bossen Nacht- & Halloweenklimmen. Alleen op deze unieke avonden klim je na zonsondergang door ons klimbos. Met Nachtklimmen is ons bos sfeervol verlicht en krijgen de klimmers een hoofdlampje mee tijdens het klimmen. Tijdens Halloweenklimmen vind je in ons bos ook griezelige versiering en zijn er acteurs aanwezig die je de stuipen op het lijf jagen. Wil je weten wanneer we 's avonds geopend zijn in onze bossen? Lees dan snel verder!

Halloween klimmen

vrijdag 27 oktober 19:00 - 23:00
Almere, Amsterdam, Rotterdam en Venlo

Nacht klimmen

zaterdag 28 oktober 19:00 - 23:00
Almere, Amsterdam, Rotterdam en Venlo

 


Fun Forest Rotterdam

Gelegen in het Kralingse Bos, vlak aan het strand, vind je Fun Forest Rotterdam. De zeven verschillende parcoursen liggen uitgestrekt langs de Kralingse Plas waardoor je weinig last hebt van andere klimmers én een mooi uitzicht op het water hebt. Liefhebbers van ziplines kunnen bij Fun Forest Rotterdam hun hart ophalen.


Fun Forest Venlo

Slingerend door de bomen kom je bij Fun Forest Venlo overal weer nieuwe uitdagingen tegen. Met zeven parcoursen die oplopen in hoogte en moeilijkheidsgraad beslis je zelf hoe ver je klimt. Er is ook een speciaal parcours voor 16 jaar en ouder!


Fun Forest Almere

Het enige klimbos van Flevoland vind je bij Fun Forest Almere. Met vijf verschillende klimparcoursen en de langste ziplines van Nederland heb je gegarandeerd plezier! Iedere route begint en eindigt met een tokkelbaan waarbij je door de bossen en over het water zweeft.