Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Veluwe Specialist

Tot € 3,- euro korting

Huur een fiets en beleef de Veluwe op een unieke manier.

Veluwe Specialist

Huur een fiets en beleef de Veluwe op een unieke manier. Op de fiets kan je optimaal genieten van alle highlights van de Veluwe. Een fietstocht op de Veluwe bestaat al snel uit bossen, heidevlaktes, zandafgravingen en leuke pittoreske dorpjes. De dorpjes zijn erg leuk voor een tussenstop bij een gezellig terrasje. Start je fietstocht vanuit Garderen, Otterlo, Hoenderloo, Uddel of Harderwijk.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Veluwe Specialist voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Een fiets huur je voor een hele dag, deze moet uiterlijk 17:30 uur ingeleverd worden. Voor meer informatie kijk op de website van de Veluwe Specialist.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.