Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Hartstichting - CYCLE NL

Bestel tickets en ontvang een kortingsvoucher t.w.v. € 5,-

Met hart en wiel voor de Hartstichting tijdens CYCLE NL.

CYCLE NL - Met hart en wiel voor de Hartstichting

CYCLE NL is hét evenement voor fietsliefhebbers. Deze derde editie wordt er rondom het prachtige Apeldoorn en de Veluwe gefietst! Of je nu een stoere mountainbiker, een flitsende wielrenner, een avontuurlijke gravelbiker of gewoon lekker sportief bent: CYCLE NL mag je niet missen! Met meerdere routes, afstanden en ondergronden is er voor iedere fietser een passende route. Welke route kies jij?

De groene omgeving in Apeldoorn is de fantastische start- en finishlocatie dit jaar. Je kunt kiezen uit 7 verschillende routes met afstanden tussen de 30 en 180 kilometer. Routes die je dwars door Kroondomein het Loo leiden. Of wat dacht je van de Veluwe met prachtige routes langs heidevelden, vennetjes en stuwwallen.

Elk route is tot in de puntjes uitgestippeld en je ontvangt de GPX-route per mail. Ongemakje onderweg? Tijdens de meeste routes fiets je ook langs een aantal materiaal- en verzorgingsposten, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Dit maakt CYCLE NL 24 dé dag waar jong en oud, professional of amateur, gezond of minder gezond aan kan deelnemen. 

Wees sportief, maak plezier én steun de Hartstichting

Tijdens jouw tocht ben je niet alleen sportief bezig, maar zamel je ook geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Met een eigen sponsorpagina word je uitgedaagd een euro op te halen voor elke kilometer die je fietst. Het gezamenlijke motto: hart- en vaatziekten de wereld uit fietsen.

Zowel fysiek als mentaal kun je lekker nagenieten van je prestaties bij de finish met een welverdiende medaille. Op het Hartstichting plein kunnen jongeren deelnemen aan een speciale dikke banden race en staan live entertainment en foodtrucks op je te wachten om het grootste fietsevent van Nederland gezellig en lekker af te sluiten.
Ook is er de mogelijkheid om je bloeddruk te laten meten bij het Hartstichting-checkpunt, wat bijdraagt aan het bewustzijn van je eigen hartgezondheid.

Bestel tickets en ontvang een kortingsvoucher t.w.v. € 5,- voor ANWB Eropuit

Bij aanschaf van een ticket voor Hartstichting - CYCLE NL ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. € 5,- voor je volgende bestelling bij ANWB Eropuit. Naast de tickets voor het evenement, ontvang je een ANWB voucher waar de kortingscode op staat. De code is eenmalig te gebruiken voor een bestelling bij ANWB Eropuit. De kortingscode kan gebruikt worden bij een minimale besteding van € 30,- en is geldig t/m 31-12-2024. Let op: de kortingscode is niet te gebruiken voor dagjes weg of avondjes uit waarvoor wij je voor de kaartverkoop doorsturen naar de website van een derde partij. 

Aanvullende informatie

  • Tickets zijn geldig voor CYCLE NL op 30 juni 2024.
  • Na het kopen van het ANWB ticket ontvang je binnen 2 weken een bevestigingsmail van de Hartstichting waarin je wordt gevraagd welke afstand je wilt fietsen en wat je maat is (voor tickets inclusief shirt). In de bevestigingsmail staat een link naar je eigen profielpagina. Verder word je meegenomen in de informatiemails van de Hartstichting, bijvoorbeeld over het ophalen van sponsorgelden.
  • Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang. Er zijn activiteiten zoals de dikke banden race en divers entertainment.
  • Met de racefiets kan er gekozen worden voor een afstand van 60, 120 of 180 km, met de recreatieve fiets kan er gekozen worden voor een afstand van 30 of 60 km en met de mountainbike kan er gekozen worden voor een afstand van 60 of 110 km (let op: voor de 110 km zijn er maar 50 plekken beschikbaar, vol = vol). 
  • De starttijden zijn tussen 07:45 en 10:30. Kijk op www.cyclenl.nl/programma voor de actuele starttijden per afstand en type fiets. De finish blijft toegankelijk tot 17:00. 
  • Op de dag van het event neem je het ticket mee dat je vanuit de Hartstichting ontvangt vlak voor het event. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels