Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Airsoft Brothers

€ 12,50 korting

Beleef een spannend avontuur tijdens een open dagskirm of open avondskirm bij Airsoft Brothers.

Airsoft Brothers

Airsoft is het best te omschrijven als een spelletje paintball, waarbij gebruik wordt gemaakt van realistisch wapentuig. Bij Airsoft Brothers speel je met een 1:1 replica, waarmee je met BB’s de strijd aangaat tegen je tegenpartij. Er zijn vele opties mogelijk met je airsoftapparaat. Een goed voorbeeld voor mensen die niet bekend zijn met airsoft, zijn de bekendere computerspellen; Battlefield en Call of Duty. In deze spellen is het mogelijk om je eigen wapen uit te kiezen met eventuele optionele toevoegingen zoals een tactical flashlight, holographic sight etc. 

Airsoften speel je op de beste airsoft locatie!

Airsoft wordt vaak gespeeld op een speciaal daarvoor ontworpen locatie, zoals indoor of outdoor airsoftvelden. Bij Airsoft Brothers ben je aan het juiste adres voor één van de mooiste velden van Nederland. Er is veel aandacht besteed aan de airsoft locatie. De velden zijn zo ontworpen dat er obstakels en schuilplaatsen zijn, zoals muren, gebouwen en bomen waar spelers zich achter kunnen verschuilen en tactiek een belangrijk aspect van het spel wordt.

Je kunt een ticket kopen voor een open dag- of avondskirm.

Het avondrooster voor de zaterdagen (avondskirm) ziet er als volgt uit:
17:30-18:00 Aanmelden
18:00-18:15 Huurkit briefing
18:15-18:30 FPS (check van de eigen replica's van andere deelnemers)
18:30-22:30 Airsoften
22:30-23:00 Sluitingstijd

Het dagrooster voor de zaterdagen en zondagen (dagskirms) ziet er als volgt uit:
09:00-09:30 Aanmelden
09:15-09:45 FPS (check van de eigen replica's van andere deelnemers)
09:30-09:45 Huurkit briefing
10:00-12:30 Airsoften
12:30-13:00 Pauze
13:00-15:30 Airsoften
15:30-16:00 Sluitingstijd

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Airsoft Brothers voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tickets zijn voor personen vanaf 18 jaar.
  • De tickets zijn inclusief entree en huurkit (5000 BB's, airsoftapparaat + 1 magazijn, kleding, hesje, bril, meshmasker en gezichtsbescherming, 3 extra magazijnen en tactical vest). Bij de avondskirm is er veldverlichting.
  • Je kunt op de dag van je deelname het ANWB ticket en de reserveringsbevestiging laten zien vanaf je mobiel of neem deze geprint mee. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.