Naar artikel

Familiepark Drievliet

€ 4,50 korting

Een dagje Drievliet... wie wil dat nou niet?

Dagje Drievliet.....wie wilt dat nou niet?

Van achtbaan tot wildwaterbaan, van carrousel tot 5D theater. Het is allemaal te vinden in Familiepark Drievliet te Den Haag.
Voor de waaghalzen is er de spectaculaire Formule X. Een achtbaan waarin je wordt afgeschoten, over de kop gaat, gewichtloosheid voelt en ook nog eens in een kurk komt. In het thema Tijdreizigers kan je een vrije val maken in de familietoren Chute of een fietstocht door de lucht in de interactieve Tijdmachine. In de Lol Atol zullen de kleinsten zich prima vermaken in de Vliegende Vissen, de Sleepbootjes of de Springende Hondjes. In het CineMagic 5D theater is dit seizoen de nieuwe spectaculaire animatiefilm The Good, the Bad and a Horse te zien.

Vergeet niet een bezoek te brengen aan het mooie natuurdoolhof of  het verfrissende Spray Park. Het is een grote interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen voor de hele familie. Spannend zijn de grote tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Familiepark Drievliet is toegankelijk voor mindervaliden bezoekers, klik hier voor meer informatie.
  • Honden zijn welkom, mits aangelijnd en na aankoop van een verplichte ‘kakzak’ (entree hond + kakzak € 2,50). 
  • Familiepark Drievliet beschikt over een eigen parkeerplaats (€ 9,- per auto of motor), klik hier voor meer informatie over het parkeren bij Drievliet.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Familiepark Drievliet te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.