Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kampeer 10-daagse

Van 10 t/m 19 april 2020 zal ANWB Kamperen de start van het kampeerseizoen aankondigen met 10 dagen lang aantrekkelijke aanbiedingen, kampeerinspiratie en handige informatie over bestemmingen en kampeermiddelen. We sluiten af met het ANWB Proefkampeerweekend.

ANWB lanceert het kampeerseizoen groots!

Kamperen wordt leuker dan ooit. Want aan de start van het nieuwe seizoen is het tijd voor iets nieuws: de ANWB Kampeer 10-daagse. Van 10 t/m 19 april 2020 profiteren kampeerliefhebbers 10 dagen lang van aantrekkelijke aanbiedingen, kampeerinspiratie en handige informatie over bestemmingen en kampeermiddelen. We sluiten af met het ANWB Proefkampeerweekend. Tien dagen feest voor ervaren én beginnende kampeerders. Zo maken we kamperen samen leuker!

 

 

Workshop en events door partners voor 1.4 miljoen ANWB kampeerders

Met de ANWB Kampeer 10-daagse brengen we (beginnende) kampeerders én onze partners bij elkaar. Samen met partners uit de branche inspireren en informeren we de kampeerders over alles wat zij nodig hebben om van een onvergetelijke kampeervakantie te genieten. Hierbij een greep uit de activiteiten:

 • Workshops:
  • Kampeer check challenge
  • Leren rijden met een Caravan of Camper
  • Technische workshop Camper en Caravan
 • Aanbiedingen
  • Voordeel op campings
  • Exclusieve ANWB Kampeerkaart CKE fietsarrangementen
  • Kortingen op kampeerproducten

ANWB Proefkampeerweekend

Proberen, beleven, zien en proeven

Tijdens het Proefkampeerweekend van 17 t/m 19 april 2020 ervaren kampeerders hoe leuk kamperen is. Door het zelf te proberen, beleven, zien en proeven. Op Vakantiepark Beerze Bulten in Beerze maken ze kennis met úw kampeermiddel en accessoires! Hun ervaring levert u een schat aan informatie op!

 

Kampeermiddelen gezocht!

Beginnende kampeerders hebben nog geen eigen (dak)tent, caravan, vouwwagen of camper. Maar ook voor ervaren kampeerders die op zoek zijn naar iets nieuws, is het weekend een mooie kans om uw kampeermiddel en accessoires te testen. Als u die beschikbaar stelt, ontdekken proefkampeerders alle voordelen en komt u met deze zéér geïnteresseerde groep in contact!

 

Meeliften op onze campagne

De ANWB Kampeer 10-daagse wordt groots onder de aandacht gebracht bij 4,6 miljoen ANWB-leden! Met onder meer Kampioen, KCK, Go Camping, nieuwsbrieven, Google Adwords, bannering en social media zorgen wij ervoor dat de consument de ANWB Kampeer10daagse niet mist. Wilt u onderdeel zijn van de campagne en zo uw product gericht onder de aandacht brengen bij ons kampeerders? Stuur dan een mailtje naar advertising@anwb.nl of neem contact op met uw accountmanager.