Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een proefles autorijden in Leeuwarden

De eerste keer in de auto

Tijdelijke leerlingstop

Vanaf 1 Juli hebben wij een leerlingenstop bij de ANWB rijschool in Leeuwarden. Na deze datum kunnen wij tijdelijk geen nieuwe leerlingen meer aannemen. Het is nog niet bekend voor hoe lang deze leerlingstop gaat duren maar wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer ANWB rijlessen in Leeuwarden aan te bieden.

Wachtlijst

Wanneer jij je na 1 Juli online inschrijft voor een rijopleiding dan word je automatisch op onze wachtlijst geplaatst. Zodra wij weer lessen in Leeuwarden aanbieden dan brengen wij jou hier meteen van op de hoogte! Je aanmelding is uiteraard volledig vrijblijvend.


Voor het behalen van je rijbewijs bij de ANWB Rijschool, volg je altijd eerst een proefles. Je rijdt een stukje in de auto tijdens deze les en je maakt bovendien kennis met de rijcoach. Na deze proefles autorijden weet je ook direct hoeveel lessen je nodig hebt voordat je rijexamen mag gaan doen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

De proefles autorijden in Leeuwarden is een mooie manier om de ANWB rijschool te proberen. De les duurt totaal 1,5 uur.

Geen verrassingen door het lesadvies

Bij de ANWB kun je beginnen met het nemen van rijlessen als je 16,5 jaar of ouder bent. Het persoonlijke lesadvies zorgt ervoor dat je nooit te maken krijgt met verrassingen. Al je je lessen blijft volgen bij de ANWB in Leeuwarden krijg je bovendien de kosten van de proefles terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan