Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles in Heerenveen-Sneek

De 1e keer in de auto

Wil jij een proefles bij onze rijschool volgen om te kijken hoe autorijles bevalt?? Dit kan uiteraard geregeld worden, want een proefles autorijden in Heerenveen-Sneek is de ultieme aanpak om succesvol het rijbewijs te halen. Bij onze rijcoaches voel jij je zeker op je gemak. Bovendien weet je na deze les direct waar je goed aan doet en wat bij jou past.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Door een proefles autorijden bij onze rijschool te proberen, kom je erachter hoe wij werken en krijg je een lesadvies op maat. Onze autorijschool helpt jou om binnen een kort tijdsbestek het autorijbewijs te halen.

Verdien deze eerste les terug

Ben je enthousiast na de proefles? Dan kun jij je na het volgen van deze les inschrijven voor rijlessen. Je krijgt dan bovendien de kosten van deze eerste les op je rekening teruggestort. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan