Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je motorrijbewijs vlakbij Heerenveen-Sneek

Volg motorrijles op jouw manier

Woon je in Heerenveen-Sneek of omgeving en wil je de vrijheid van het motorrijden ervaren? Kom dan motorrijles volgen bij onze ANWB motorrijschool in Leeuwarden. Bij ons kun je op een snelle manier het motorrijbewijs halen of de lessen compleet in je eigen tempo volgen.

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €95,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €95 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. 

Tijdelijke leerlingstop

Vanaf 1 Juli hebben wij een leerlingenstop bij de ANWB rijschool in Heerenveen-Sneek. Na deze datum kunnen wij tijdelijk geen nieuwe leerlingen meer aannemen. Het is nog niet bekend voor hoe lang deze leerlingstop gaat duren maar wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer ANWB rijlessen in Heerenveen-Sneek aan te bieden.

Wachtlijst

Wanneer jij je na 1 Juli online inschrijft voor een rijopleiding dan word je automatisch op onze wachtlijst geplaatst. Zodra wij weer lessen in Heerenveen-Sneek aanbieden dan brengen wij jou hier meteen van op de hoogte! Je aanmelding is uiteraard volledig vrijblijvend.


Rijles nemen bij de ANWB levert veel voordeel op

Wij kunnen jou de volgende voordelen bieden bij je motorrijbewijs halen in de buurt van Heerenveen-Sneek:

  • Een zeer hoog slagingspercentage: 91%-95%
  • Een persoonlijk betrokken rijinstructeur
  • Goed advies
  • Keuzevrijheid in het aantal lessen

De theorie voor het motorrijbewijs

Je hebt altijd een theoriecertificaat A nodig om te kunnen slagen voor het motorrijbewijs. Als je al een rijbewijs B hebt, kun je dit certificaat behalen tijdens de praktijklessen. Heb jij nog geen rijbewijs voor de auto? Dan zul jij het theoriecertificaat eerst succesvol moeten afronden voordat je van start kunt gaan met de daadwerkelijke lessen.

Wat je nog meer moet weten

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen die je bij de motorrijschool in Leeuwarden kunt halen. Aan ieder motorrijbewijs zijn andere leeftijdseisen en voorwaarden verbonden. Bekijk hieronder wat voor jou van toepassing is.

Wat zijn de motorrijbewijs kosten?

Het is niet direct te zeggen hoeveel je kwijt bent aan de kosten voor het motorrijbewijs. Dit is namelijk afhankelijk van de intest die bepaalt hoeveel lessen er nodig zijn. Dit gaat niet op als je kiest voor losse lessen. De kosten per onderdeel kun je hieronder terugvinden. 
 

Proefles 120 min

€ 95,-

Losse lesprijs motor € 75,-


 

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 2 uur.