Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Heerenveen-Sneek

Volg autorijles bij de ANWB

Wellicht is het een grote droom van je om je rijbewijs te halen, dit kan bij de ANWB Rijschool in Heerenveen-Sneek. Dit kan volledig op een manier die jou zeker aanspreekt en als prettig zult ervaren. Welke lesvorm je ook kiest, de kwaliteit van elke rijles van onze rijschool is uitstekend.

Tijdelijke leerlingstop

Vanaf 1 Juli hebben wij een leerlingenstop bij de ANWB rijschool in Heerenveen-Sneek. Na deze datum kunnen wij tijdelijk geen nieuwe leerlingen meer aannemen. Het is nog niet bekend voor hoe lang deze leerlingstop gaat duren maar wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer ANWB rijlessen in Heerenveen-Sneek aan te bieden.

Wachtlijst

Wanneer jij je na 1 Juli online inschrijft voor een rijopleiding dan word je automatisch op onze wachtlijst geplaatst. Zodra wij weer lessen in Heerenveen-Sneek aanbieden dan brengen wij jou hier meteen van op de hoogte! Je aanmelding is uiteraard volledig vrijblijvend.


Wil je erachter komen welk lespakket goed bij jou past en hoeveel rijlessen er nodig zijn? De proefles is een vast onderdeel van onze lesmethode en geeft je antwoord op al de vragen. Je mag bij ons van start gaan bij een leeftijd vanaf 16,5 jaar. De betrokken en persoonlijke aanpak zal je zeker aanspreken.


Toewerken naar je rijexamen

De combinatie tussen kennis en praktijk is bij onze rijschool uitstekend geregeld. Wij voldoen aan alle eisen vanuit het CBR en geven jou de juiste feedback als voorbereiding op je komende rijexamen. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van doelen en evaluatiemomenten. Kortom, kom rijlessen in Heerenveen-Sneek volgen bij onze rijschool.

Wat houdt een auto rijles in?

Natuurlijk wil jij weten hoe het er in de praktijk een beetje aan toe gaat. Je gaat met de rijcoach op pad naar interessante verkeersknooppunten waar je optimaal kunt oefenen. Dankzij deze rijlessen zul je veel rijervaring opdoen en dit kan je helpen om straks succesvol je rijexamen af te leggen. Onze rijcoach zorgt er altijd voor dat jij je op je gemak voelt in onze les auto tijdens het autorijden. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan 

De ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool in Rotterdam:

M. Jellema, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Snel, duidelijk en vriendelijk!"

Caeyric

"Fantastisch. Duidelijke uitleg, vriendelijke mensen. Uitstekend!"