Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je aanhanger rijbewijs in de buurt van Heerenveen of Sneek

Je aanhanger rijbewijs in Heerenveen-Sneek halen

In de praktijk komt het nog weleens voor dat mensen niet beschikken over het juiste rijbewijs wanneer ze met een aanhanger rijden. Bij de ANWB rijschool bij jou in de buurt kan je het BE rijbewijs halen zodat je zonder zorgen met de aanhanger de weg op kunt.

Tijdelijke leerlingstop

Vanaf 1 Juli hebben wij een leerlingenstop bij de ANWB rijschool in Heerenveen-Sneek. Na deze datum kunnen wij tijdelijk geen nieuwe leerlingen meer aannemen. Het is nog niet bekend voor hoe lang deze leerlingstop gaat duren maar wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer ANWB rijlessen in Heerenveen-Sneek aan te bieden.

Wachtlijst

Wanneer jij je na 1 Juli online inschrijft voor een rijopleiding dan word je automatisch op onze wachtlijst geplaatst. Zodra wij weer lessen in Heerenveen-Sneek aanbieden dan brengen wij jou hier meteen van op de hoogte! Je aanmelding is uiteraard volledig vrijblijvend.


Wanneer is een BE rijbewijs verplicht?

Het BE rijbewijs is verplicht als je met aanhangers rijdt die zwaarder zijn dan 750 kg (leeggewicht + laadvermogen), waarbij de auto en de aanhanger samen meer dan 3.500 kg wegen. Voor je BE rijbewijs hoef je geen theorie examen te doen.

De kosten

Heb je geen idee waar je op dit moment staat en welke keuze je moet maken? Kom dan een proefles volgen bij onze rijschool. Na deze les weet je direct welk lespakket voor jou het meest geschikt is om het aanhanger rijbewijs te halen. 

Proefles/intest€ 59,-
Losse les€ 71,50-
Dagopleiding incl. praktijkexamen€ 695,-


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1 uur.