Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Hulp bij je theorie examen in Eibergen

Oefenen voor je theorie examen in Eibergen

Niet iedereen neemt even gemakkelijk lesstof tot zich. Veel mensen leren vooral door praktijkervaring op te doen. Toch is het theorie-examen een verplicht onderdeel van de rijopleiding van de ANWB. Door je theorie examen voor de auto te oefenen, wordt het je een stuk gemakkelijker gemaakt om rijexamen te doen. Dit gebeurt door middel van het ANWB Theorie pakket.

Het theorieproduct dat bij jou past

 ANWB Theorie
Hoe leer je?

Volledig online waar en wanneer je maar wilt, zowel op je laptop, tablet als smartphone.

Wat zit erin?Instructievideo's, theorievragen, oefenexamens, trainers (kennis, inzicht, borden, voorrang en gevaarherkenning)
Wat kost het?€49,95 (2 maanden onbeperkt gebruik)
Waar koop je het?www.anwbtheorie.nl of op jouw rijschool.

Het theorie examen voor de auto oefenen kan heel gemakkelijk met de online examentraining van de ANWB. Deze slimme leermethode zit op een interactieve wijze in elkaar. Zo kun je met gemak verkeersborden oefenen en de verkeersregels uit je hoofd leren. De combinatie van tekst, video en oefenvragen, maken de online training leuk en doeltreffend.
Uiteraard is elke oefensituatie zo actueel mogelijk en kun je onbeperkt gebruik maken van onze trainingsmodules en oefenexamens.
De cursus is altijd up-to-date zodat je bij het examen niet voor verrassingen komt te staan.

Andere keuzemogelijkheden voor het oefenen van je theorie

De theorie voor het auto-examen is op verschillende manieren te oefenen. Zo kun je in plaats van het complete ANWB Theoriepakket online ook het ANWB theorieboek los bestellen. Bij de ANWB Rijschool in Eibergen bieden we een passende oplossing voor iedereen.

Klassikaal oefenen in Eibergen

Je auto theorie examen in Eibergen oefenen kan ook klassikaal bij de ANWB vestiging. Voor je theorie examen B volg je gezamenlijk lessen met andere cursisten. Kom gerust langs om hiervoor een afspraak te maken. Wij helpen je namelijk graag bij het oefenen voor je auto theorie. Je auto theorie examen halen, is namelijk gemakkelijker dan je denkt!