Haal je C1 rijbewijs in Eibergen

Wil jij de weg op in je eigen camper? Haal dan je c1 rijbewijs bij de ANWB Rijschool in Eibergen. Bij ons haal je jouw rijbewijs al in twee dagen en ga je goed voorbereid de weg op. Met een persoonlijk lesadvies en ervaren instructeurs begeleiden we jou op weg naar het behalen van je camperrijbewijs.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Theorie & praktijkexamen rijbewijs c1

Voor het behalen van je camperrijbewijs moet je zowel een theorie- als praktijkexamen afleggen. Het CCV theorie-examen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • RV1-light verkeer & techniek: een 60 minuten durend examen met 40 meerkeuzevragen waarvan je er minstens 32 goed moet hebben. In dit examen word je getest op kennis rondom gedragsregels, verkeerswetgeving en functie en wetgeving  van de voertuigtechniek;
  • R2C administratie: 40 meerkeuzevragen rondom veiligheid, milieu en relevante bepalingen in de vervoerswetgeving.
    Indien je de theorie hebt behaald kun je beginnen met de praktijklessen. Tijdens deze lessen leer je alle benodigde vaardigheden om veilig op weg te kunnen en bereiden we je voor op het praktijkexamen.

Welk camperrijbewijs heb je nodig?

Je hebt niet voor elke camper een apart rijbewijs nodig. Volgens de Nederlandse wet mag je met een B rijbewijs een camper besturen die lichter is dan 3500 kg. Is het voertuig tussen de 3500 en 7500 kg? Dan dien je in het bezit te zijn van een speciaal rijbewijs c1.

De kosten van je camperopleiding

De kosten voor het behalen van je c1 rijbewijs hangen af van je leervaardigheid en hoeveel lessen je nodig hebt om veilig de weg op te gaan. We hebben hiervoor een speciaal camperopleiding pakket samengesteld dat jou helpt om gemakkelijk en snel je camper rijbewijs te behalen. Dit camperpakket kost € 1475,- en bestaat uit:

  • Zelfstudiepakket met drie boeken en 21 uur internettraining voor het RV1 en RC2 examen;
  • 2 CCV theorie-examens (RV1-light en R2C)
  • 8 praktijklessen
  • Praktijkexamen

Vraag een proefles aan en behaal je c1 rijbewijs in Eibergen

Wil jij je c1 rijbewijs halen in Eibergen? Meld je dan direct aan voor een proefles of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden voor camper rijopleiding