Hulp bij je theorie examen in Almelo

Oefenen voor je theorie examen in Almelo

Niet iedereen neemt even gemakkelijk lesstof tot zich. Veel mensen leren vooral door praktijkervaring op te doen. Toch is het theorie-examen een verplicht onderdeel van de rijopleiding van de ANWB. Door je theorie examen voor de auto te oefenen, wordt het je een stuk gemakkelijker gemaakt om rijexamen te doen. Dit gebeurt door middel van het Trefzeker Theorie pakket.

Heb jij een bepaalde manier van leren die bij je past? Ons Trefzeker Theorie pakket bestaat uit diverse producten:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Met behulp van een online examentraining inclusief interactieve situaties wordt het een stuk eenvoudiger om je theorie tot je te nemen. De ingesproken tekst en 3D-animaties zorgen voor veel gemak tijdens het leren. Het is een ideale manier om bijvoorbeeld verkeersborden te oefenen. Deze online training is volledig up-to-date. Je kunt de 10 oefenexamens zoveel oefenen als je maar wilt. Uiteraard krijg je de nodige feedback dankzij de persoonlijke foutenanalyse. Zo weet je exact waar je nog extra voor moet oefenen.

Andere keuzemogelijkheden voor het oefenen van je theorie

Er zijn nog een aantal andere mogelijkheden om je theorie examen te oefenen. Het losse boek bijvoorbeeld of door toegang te krijgen tot onze online examentraining. Zo kun je oefenen op een manier die bij je past. Uiteraard voor een scherpe prijs.