Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je aanhanger rijbewijs in Almelo

In één dag het BE rijbewijs op zak

Heb je er altijd al van gedroomd om zonder problemen met een aanhanger te rijden? Het kan bij de ANWB Rijschool in Almelo. Met een slagingspercentage tussen de 86 en 90% hebben wij bewezen lespakket dat ervoor zorgt dat vrijwel iedereen in één keer slaagt.

Wanneer is een BE rijbewijs verplicht?

Het E achter B (BE) rijbewijs heb je nodig als een aanhanger zwaarder is dan 750 kg (laadvermogen + leeggewicht) en wanneer deze met de auto samen een gewicht heeft van 3500 kg of meer.

Dit rijbewijs E achter B halen kan al in één dag bij de ANWB. Om teleurstelling te voorkomen, is het belangrijk dat je je tijdig aanmeldt. Je hebt veelal te maken met een wachttijd bij het CBR.

Wat zijn de kosten van het BE rijbewijs halen?

Voor het E achter B rijbewijs hoef je geen theorie examen af te leggen. Je betaalt alleen voor de praktijklessen en het praktijkexamen.

Een proefles volgen voor het aanhanger rijbewijs is verstandig als je nog geen ervaring hebt met het rijden met een aanhanger. Op deze wijze kunnen we het startniveau bepalen. Is de eendaagse opleiding voor jou niet geschikt, dan krijg je een lesadvies op maat. Meld je daarom aan voor het aanhanger rijbewijs in Eibergen.

Proefles/intest € 59,-
Losse les€ 70,-
Dagopleiding incl. praktijkexamen€ 660,-


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

Vraag een proefles voor aanhanger aan