Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Installeer zelf het Veilig van Huis Pakket

Stap voor stap met onze handleiding

Heb je voor het ANWB Veilig van Huis Pakket gekozen? Dan is de volgende stap het installeren van de apparatuur. We helpen je graag het pakket zelf te installeren. Daarom hebben we alle handige informatie voor je verzameld.

Installeer de apparaten gemakkelijk zelf

De apparaten zijn eenvoudig zelf te installeren. In de handleiding staat beschreven hoe je dit zelf kunt doen. Deze heb je ontvangen bij de apparatuur. Ook kun je het online bekijken.

Bekijk de handleiding

Tips van ons

Ook op afstand helpen we je graag op weg. Je kunt een aantal dingen doen om de installatie voor te bereiden. Hier een aantal tips:

  1. Zorg voor een werkende wifi-verbinding

  2. Houd het wachtwoord van je router bij de hand

  3. Installeer alvast de Veilig van Huis app op je telefoon. In de app wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je de apparatuur zelf kunt installeren.

  4. Bekijk hier installatietips voor de camera om foutmeldingen te voorkomen.

  5. Houd er rekening mee dat de beweging- en contactsensoren knoopcel batterijen gebruiken en deze daarom buiten het bereik van kinderen moeten worden geplaatst.

Veilig van Huis app downloaden

Je kunt de ANWB Veilig van Huis app gratis downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store (Android vanaf versie 7.0 en iOS vanaf versie 12). De app is helaas niet geschikt voor Windows toestellen.

 

 

Heb je vragen of kom je er niet uit?

Wij helpen je graag. Je kunt altijd bellen of mailen met één van onze medewerkers