Installeer zelf het Veilig van Huis Pakket

Stap voor stap met onze handleiding

Heb je voor het ANWB Veilig van Huis Pakket gekozen? Dan is de volgende stap het installeren van de apparatuur. In verband met het coronavirus is het momenteel helaas niet mogelijk om een afspraak met één van onze monteurs te maken en het pakket te laten installeren. Maar geen zorgen, wij helpen je met de installatie.

Installeer de apparaten gemakkelijk zelf

De apparaten zijn eenvoudig zelf te installeren. In de handleiding staat beschreven hoe je dit zelf kunt doen. Deze heb je ontvangen bij de apparatuur. Ook kun je het online bekijken.

Bekijk de handleiding

Tips van ons

Ook op afstand helpen we je graag op weg. Je kunt een aantal dingen doen om de installatie voor te bereiden. Hier een aantal tips:

  1. Zorg voor een werkende wifi-verbinding

  2. Houd het wachtwoord van je router bij de hand

  3. Check of je de hub op de router kunt aansluiten
    óf
    kijk of er een extra stopcontact dichtbij de router is

  4. Installeer alvast de Veilig van Huis app op je telefoon. In de app wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je de apparatuur zelf kunt installeren.

Veilig van Huis app downloaden

Je kunt de ANWB Veilig van Huis app gratis downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store (Android vanaf versie 5.0 en iOS vanaf versie 11.2). De app is helaas niet geschikt voor Windows toestellen.

 

 

Heb je vragen of kom je er niet uit?

Wij helpen je graag. Je kunt altijd bellen of mailen met één van onze medewerkers. Telefonisch zijn we te bereiken via 088 269 28 37 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Of stuur ons een mail via verzekeringen@anwb.nl.