Wij zijn op de NOT, komt u ook?

Wij zijn op de NOT, komt u ook?

ANWB Streetwise, Lichtbrigade aanwezig op NOT!   De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is dé vakbeurs voor professionals in het onderwijs en vindt plaats van 27 tot en met 31 januari 2015. Het is de vakbeurs waar meer kennis verkregen wordt over innovaties en inhoudelijke lesprogramma's. Ook vanuit de ANWB zijn wij aanwezig en duidelijke herkenbaar op de NOT! De NOT is een goed moment om kennis met ons te maken en te weten te komen wat de ANWB u te bieden heeft op het gebied van verkeersveiligheid. Tijdens de NOT kunt u bij ons terecht om een indruk te krijgen van het verkeerseducatieprogramma ANWB Streetwise, maar ook over ANWB Lichtbrigade geven we meer informatie.

ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma gericht op het trainen van de verkeersvaardigheden van kinderen op de basisschool. De opzet is aansprekend, enerverend en praktisch. Elke leeftijdsgroep krijgt een programma op maat. Tijdens de NOT kunnen wij u verder informeren over de vier modules: Toet toet, Blik en klik, Hallo auto en Trapvaardig. In samenwerking met uitgeverij Malmberg zijn er digibordlessen ontwikkeld voor ANWB Streetwise. Deze digibordlessen bevatten een voorbereiding op de prakijklessen van ANWB Streetwise en een evaluatieles. Tijdens een presentatiefilm is deze les tijdens de NOT te zien.

De Lichtbrigade heeft afgelopen oktober 2000 scholen aangedaan. Zowel middelbare- als basisscholen kunnen zich vanaf 2015 bij ons aanmelden voor de fietsverlichtingsactie. Tijdens de NOT geven we een impressie van de activiteiten die we vanuit de ANWB hebben georganiseerd om leerlingen goed verlocht de winter in te laten gaan.

Kom langs tijdens de NOT, stand 10.E054 en maak kans op een gratis Streetwise inzet! Wilt u een gratis toegangskaart van ons ontvangen? Neem dan contact op met ANWB Streetwise, via anwbstreetwise@anwb.nl.

Na de NOT bent u weer helemaal bij wat de ANWB u te bieden heeft op het gebied van Verkeersveiligheid!