Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ANWB Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

3- of 4-daags arrangement Noord-Brabant - Beekse Bergen Safari Hotel

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Beleef Afrika van dichtbij. Het Safari hotel met uitzicht op de savanne met wilde dieren. Je verblijft in een 4-persoons Savanne room waar het interieur geïnspireerd is op de Afrikaanse Dogon stam. Afrikaanse Dogon stam. Geniet samen van de luxe, het gemak en de unieke omgeving. 
  • ontdek het splinternieuwe Safari Hotel
  • vanaf je eigen terras kijk je uit op de prachtige savanne met wilde dieren
  • geniet van het ontbijtbuffet en hotelservice

Jouw reis

Van een weekendje weg weg met het gezin tot romantisch overnachten met zijn tweeën. Het Safari Hotel is dé plek voor een bijzondere tijd! Het gemak van hotelservice met de wilde dieren in je achtertuin. Ieder terras biedt uitzicht op de savanne. 
Ook vanaf de restaurants is er uitzicht op de wilde dieren. Het hotel is geïnspireerd door de Dogon stam waardoor je je onderdompelt in Afrikaanse sferen warme, aardse tinten. 

Vanuit het hotel loop je gemakkelijk naar Safaripark Beekse Bergen. Ga op een avontuurlijke safari in het Safaripark. Je kunt ook gaan zwemmen in Maji Springs op het Safari Resort of Etsi Pool op Lake Resort en sluit de dag af in één van de restaurants.
Nog niet genoeg beleefd? Met de AttractiePas kan je gratis naar verschillende dagattracties in Nederland!

Vanuit je verblijfsplaats is er natuurlijk ook nog genoeg te ontdekken. Het hotel is centraal gelegen, waardoor je ook gemakkelijk de dichtbijgelegen steden Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch kunt ontdekken. Maar er zijn ook prachtige wandel- en fietstochten te maken. 

Je verblijft in...
In het Safari Hotel overnacht je tussen de wilde dieren. Een Savanne Room voor 5-personen is een luxe kamer direct gelegen aan de savanne met uitzicht op de zebra’s, giraffen, struisvogels en neushoorns. 

Reisvariant
Zoek je toch liever een grotere accommodatie met eigen keuken? Bekijk dan 3-, 4-, 5-daags arrangement Safari Resort Beekse Bergen of Weekend, midweek, week Noord-Brabant - Lake Resort Beekse Bergen.

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.