Naar artikel
Downloadgratis

Alles voor onderweg in 1 app

  • Navigeren en parkeren
  • Tanken en laden
  • Verkeersinfo & pech melden
Download nu 

ANWB Onderweg app

Alles voor onderweg in 1 app

Navigeren, goedkoper mobiel parkeren, laadpalen of tankstations zoeken - inclusief actuele brandstofprijzen - en online pech melden. Je vindt alles in de vernieuwde ANWB Onderweg app, in Nederland én Europa. Deze alles-in-één app biedt ultieme controle als je onderweg bent met de auto, ook wanneer het onverwachte zich aandient. Zo ben je altijd zorgeloos en met plezier onderweg.

 

Alles voor onderweg in de ANWB Onderweg app

 

Slim en efficiënt je route bepalen

Slim navigeren omdat in de app alles te vinden is dat je nodig hebt op jouw route: informatie over files, snelheidscontroles, werkzaamheden en veiligheidsmeldingen.

 

Plan een tank- of laadbeurt op jouw route in Nederland en Europa

Zoek langs je route naar de meest voordelige tankstations en de beschikbare laadpunten. Het gekozen tankstation of laadpunt voeg je snel makkelijk toe aan jouw route.

 

Navigeer naar de beste parkeerplek

Zoek de voordeligste parkeerplekken van Nederland en rij er rechtstreeks heen met de navigatiefunctie. Een parkeertransactie starten, stoppen en betalen gaat overigens ook heel eenvoudig met de app.

Alle functies van de ANWB Onderweg app op een rij

Navigeren

Er zijn veel manieren die je naar je bestemming leiden, maar zelden zijn de oplossingen zo compleet als met de ANWB Onderweg app. Dan heb je alles onder controle.

Rijmodus

Ook als je geen navigatie nodig hebt, rijdt de app indien gewenst met je mee. Met deze rijmodus ontvang je actuele veiligheidsmeldingen, zoals over slecht weer of spookrijders.

Tanken en laden

Bekijk waar je op jouw route kunt tanken of laden. De app toont alle tankstations in Nederland en Europa, met de actuele brandstofprijzen. En alle laadpunten, inclusief beschikbaarheid.

Parkeren

Bekijk voor je in Nederland op pad gaat waar de dichtstbijzijnde of meest voordelige parkeerplek zich bevindt en navigeer hier rechtstreeks naartoe. Misschien is er zelfs een gratis parkeerplek in de buurt te vinden. De app vertelt het je! Parkeertransacties start, stop en betaal je eenvoudig met de app. Lees meer over ANWB Parkeren

Digitaal pech melden

Niemand zit er op te wachten: pech! Maar als het gebeurt, dan wil je zo snel mogelijk hulp. In de ANWB Onderweg app omschrijf je je pechsituatie. De app geeft dit samen met je locatie door aan de Wegenwacht. Zo kunnen we je snel helpen. Na de pechmelding krijg je een sms met een link waarmee je de status van je Wegenwacht kunt volgen. Lees meer over digitaal pech melden.

Onderweg eropuit

Stel: je bent aan het toeren en je wilt spontaan iets leuks doen. Dan kun je nu in de Onderweg app checken wat er vlak bij te doen is. Van pretparken, klimbossen, dierentuinen en musea! Je kunt direct je tickets aanschaffen en als ANWB-lid zie je ook gelijk wat je korting is. Veel plezier!

Mijn ANWB en digitale ledenpas

In de Mijn ANWB omgeving bekijk je je digitale ledenpas en jouw ANWB producten en kun je persoonlijke routes opslaan.