Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

€ 5,- shoptegoed bij de ANWB Reiswijzer alerts

Kortingscode en algemene voorwaarden

Wat fijn dat we weer op reis mogen. Extra leuk: omdat je je hebt ingeschreven voor onze Reiswijzer alerts, krijg je van ons een cadeautegoed van € 5,-. Kun je mooi nog even een nieuw paar slippers, een handige koffer of die verplichte EHBO-doos met korting bestellen!

Weerbestendig, comfortabel, slim en duurzaam. Dat is waar Human Nature voor staat. Kleding, schoenen, koffers, rugzakken maar ook wereldstekkers, kampeerartikelen en veel meer. Je vindt het allemaal in de ANWB Winkel. Betaalbare kwaliteit voor een onbetaalbare ervaring.

Zó ontvang je € 5,- cadeautegoed in de ANWB winkel of webwinkel

Je € 5,- cadeautegoed kun je online besteden in onze webwinkel of je kunt shoppen in een van onze winkels. De korting geldt bij een minimale besteding van € 25,-.

Shoppen online: gebruik de kortingscode 'reiswijzer'

Online kun je heel gemakkelijk shoppen in onze webwinkel. In het winkelmandje klik je op ‘Code invullen’. Vul als code reiswijzer in en klik op ‘korting toepassen’, de korting wordt direct verwerkt.

Shoppen in onze winkels: gebruik onderstaande streepjescode

Kom naar een van onze winkels en toon bij de kassa de streepjescode hieronder. Je kunt de barcode uitprinten of laten zien op je telefoon. De korting wordt direct verrekend met je aankoop.

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Goed om te weten

De voucher is éénmalig geldig t/m 30 september 2020 in de ANWB Winkels en ANWB Webwinkel bij een minimale besteding van € 25,-. Kan worden gebruikt door leden en niet-leden. Geldt ook op artikelen met een actie. Niet geldig op elektronica, boeken, gidsen, atlassen, tolbadges en -vignetten, geschenkbonnen, tijdschriften en entreebewijzen. Niet inwisselbaar voor contanten en niet geldig op reeds gedane aankopen. Bij retour wordt de waarde van de artikelen terugbetaald minus de gegeven korting. Niet i.c.m. andere cadeautegoedbonnen en kortingscodes.

Verzilver je kortingscode direct online

Koffer kopen? 

Shop hier het ruime assortiment koffers, van handbagage tot grote rolkoffers!

Reisstekkers 

De meeste landen buiten Europa hebben andere stopcontacten dan Nederland. Shop hier!

Shop alles voor je autovakantie 

Van elektrische koelbox tot handige dakkoffer. Shop hier alles voor een fijne autorit tijdens je vakantietrip.

Shop alles voor je vakantie 

Van goede koffer tot handige reisaccessoires. Shop hier alles voor je vakantie!